Auto

Reacties voor: Opinie: Einde van Apple Car kon je al van mijlenver zien aankomen

Steeds weer de verkeerde afslag genomen
Medewerkers van Apple zouden "totaal verrast" zijn toen het management aankondigde te gaan stoppen met het Apple Car-project. Maar voor de buitenwereld is de beslissing niet zo verrassend.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Gelukkig maar, want je stond anders vaak bij de garage voor updates, was het garantieplan een lachertje, en de auto zou tot het kleinste elektronisch onderdeel ge-serialized worden onder het mom van ‘veiligheid’ maar iedereen bij Apple lacht zich de rambam onderweg naar de bank omdat repartie van een onderdeel wat €0,80ct kost natuurlijk niet mogelijk is, en de hele CMU o.i.d. van €3200,- moet worden vervangen, om maar niet te spreken over Apple Car Play wat ook een verschrikkelijk project is omdat het niet echt communiceert met de auto zoals het de batterijstatus van de auto niet kent/weet, dus navigatie via Car play is zorgelijk, en telefoneren via Carplay trouwens ook, Apple moet daarom helemaal uit de automotive industrie blijven.

    Reageer op Sapperdeflap

  2. Is dit niet altijd een project geweest om alleen software voor auto’s te maken? Aangezien CarPlay een grote update krijgt.

    Reageer op Ro

  3. Lekker focussen op Carplay. Als mijn interface van Apple is, kan het me weinig schelen wat er onder de motorkap gebeurt.

    Reageer op Flieps

  4. Wat Apple betreft: iets van schoenmaker en leest. Persoonlijk geloof ik al niet in volledig autonoom rijdende auto’s omdat er zich altijd een gebeurtenis kan voor doen die in de software niet was voorzien. Het is gewoon te druk op onze wegen. Wat de Chinese auto’s betreft: blijkbaar hebben wij hier in Europa nog steeds niet geleerd van de methoden die Chinese bedrijven gebruiken, met hulp van de Chinese overheid om marktaandeel te verkrijgen en concurrentie uit de weg te ruimen omdat ze goedkoper zijn. We vergeten wel erg snel hoe dat met b.v. de zonnepanelen is gegaan.

    Reageer op hans

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.