Reacties voor: Apple geeft open source Darwin-code vrij voor macOS 10.12 Sierra

Apple heeft de open source Darwin-code van macOS 10.12 Sierra beschikbaar gesteld, zodat iedereen het kan bekijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Wat is dat nu weer voor een sneer? … die qua design nog niet helemaal bij de tijd is… Ja? En? Het werkt. En Apple is een van de weinige bedrijven die hun bijdrage en gebruik van open-source zo goed toegankelijk maakt. Kijk maar eens naar de URL van de site. Geef mij maar eens twee voorbeelden van andere bedrijven die hun aan open-source gewijde website op het hoogste niveau hebben staan. Bij de meesten mag je eerst een half uur graven naar steeds wisselende URL’s om er achter te komen waar zij hun spullen hebben verstopt.
    Doe me een plezier, haal die onnodige sneer weg en haal die nutteloze paragraaf over gezeur over de bijdrage die ze aan open source doen weg. Die doen absoluut niet terzake.

  2. Origineel geplaatst door ruurd
    Wat is dat nu weer voor een sneer? … die qua design nog niet helemaal bij de tijd is… Ja? En? Het werkt. En Apple is een van de weinige bedrijven die hun bijdrage en gebruik van open-source zo goed toegankelijk maakt. Kijk maar eens naar de URL van de site. Geef mij maar eens twee voorbeelden van andere bedrijven die hun aan open-source gewijde website op het hoogste niveau hebben staan. Bij de meesten mag je eerst een half uur graven naar steeds wisselende URL’s om er achter te komen waar zij hun spullen hebben verstopt.

    Doe me een plezier, haal die onnodige sneer weg en haal die nutteloze paragraaf over gezeur over de bijdrage die ze aan open source doen weg. Die doen absoluut niet terzake.

    @ruurd:

    Met het verkeerde been uit bed gestapt?

    Je haalt er zaken bij waar totaal niet over gesproken wordt. Het enige wat opgemerkt wordt, is het design. Niet of makkelijk toegankelijk is of de URL niet deugd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.