Reacties voor: Onscherpe foto toont ‘eerste Made for iPhone-gamecontroller’

Een onscherpe foto van een iPhone-gamecontroller van Logitech zou de eerste officiële zijn volgens het Made for iPhone-programma.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Als Apple met een eigen controller zou komen, dan zou die kwalitatief beter uitzien.
    Deze op de foto is trouwens voor de iPhone 5.

  2. Ik vind en hoop dat ze die game controller ook voor de iphone 4 moeten maken.

  3. Ze zijn de gekleurde knoppen vergeten (waarschijnlijk omdat het nog een prototype is) :p
    Hoop dat ze er ook maken voor iPhone 4 en 4S.

  4. @WhizZz: verwacht dat ze het alleen voor de nieuwe iPhone maken.

    Er moet immers een reden over blijven om een nieuwe iPhone te kopen.

  5. Nu nog app’s op de ATV en we kunnen lekker gamen…

  6. @kasuja: Als de controller niet door Apple gemaakt wordt is er geen reden om een nieuwe iPhone te kopen voor de ontwikkelaar van de controller hopelijk

  7. Met zo’n controller worden shooters pas echt interessant voor mij 🙂

  8. rare achteruitkijkspiegel…

  9. @@rno: Marketingtechnisch JUIST wel.
    Als je zon controller wil maken moet je hem laten certificeren door apple.

    Je krijgt dan een Made For Iphone certificaat. Het lijkt mij sterk dat Apple zon grote nieuwe feature voor alle oude iPhones beschikbaar maakt. Ze kunnen veel meer geld verdienen wanneer mensen iets hebben om naar up te graden. Daarom verwacht ik dat dit iphone 5 en nieuwer only zal zijn.

    Apple wil graag dat er een reden is om up te graden voor bestaande klanten. Rn gebruikers willen zich graag onderscheiden van de rest. Dus die kopen met liefde het nieuwste model vanwege de unieke kenmerken.

  10. @kasuja: Maar even goed zou je kunnen zeggen: Apple wil dat de iPhone zich vestigt als de gameconsole van de toekomst. Daarvoor is het van belang dat ook mensen met een iPhone 4 en 4S nu al gebruik kunnen maken van deze controller. Als er straks nog mooiere games komen, stappen die gebruikers vanzelf over naar de 5S en hoger.

    Met andere woorden, je kunt net zo goed een theorie opstellen dat Apple beter af is om ook de 4 en 4S te ondersteunen. En omdat Apple (meer dan andere bedrijven) de lange termijn in de gaten houdt en MFI-controllers ondersteund worden in iOS 7, lijkt het erop dat 4 en 4S wél ondersteund worden. Dus totdat deze controllers er werkelijk zijn, zullen we het niet weten.

    Ik kan me overigens wel voorstellen dat de 4 afvalt omdat deze geen airplay mirroring heeft via de Apple TV.

  11. Deze controller kan niet door Apple gemaakt zijn, zie de kwaliteit, de design en vooral de opvallende logo aan de zijkant.

    Maargoed, de controller krijgt een dikke duim omhoog,hij gebruikt lightning poort in plaat van bluetooth, scheelt storingen en batterij (extra accu in de controller anyone? 😛 )

  12. Ik heb trouwens het idee dat de toevoeging van MFI-controllers wel eens de belangrijkste feature van iOS 7 kan zijn.

  13. @Mark: Inderdaad! Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat Nintendo zich op het achterhoofd gaat krabben en games voor iOS uitgaan brengen. Aangezien (handheld) consoles aan een einde gaan komen. Het zal voor Nintendo de enige manier van overleven zijn!

  14. Hee weer een iOS7 feature wat al lang in Android zit. Het wordt met de dag vooruitstrevender bij Apple.

  15. @Donstil: Behalve dat deze wel naar behoren zal werken waarschijnlijk…

  16. Wie weet dat k dan ooit nog eens echte games op mn iphone zet. Shooters werken bv totaal niet met touchscreen ..

  17. Deze en dan via airplay en de apple tv op de tv gamen. Lijkt me wel wat :Y .

  18. @Pee_T: Ik denk dat het nog wel even kan duren voordat ze games voor iOS maken. De neergang van de handheld consoles hadden ze natuurlijk al lang zien aankomen, maar ze blijven hardnekkig weigeren om mee te gaan. Sommige bedrijven gaan aan hun eigen koppigheid ten onder. Wat dat betreft vind ik Microsoft slimmer: gewoon Office uitbrengen op iOS, dan blijf je tenminste in contact met de gebruikers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.