Online levertijd iPhone 5s loopt terug naar 3-5 werkdagen

De levertijd van de iPhone 5s is verder teruggelopen en wordt nu binnen 3-5 werkdagen verzonden.

iPhone 5sLange tijd na de introductie was de iPhone 5s moeilijk leverbaar in de online Apple Store, maar sinds de berichten over extra productiecapaciteit ons bereikten is ook de levertijd langzaam teruggelopen. Als je nu online bij Apple een iPhone 5s bestelt wordt deze binnen drie tot vijf werkdagen verzonden, terwijl de levering eerder nog één tot twee weken kon duren.

De nieuwe levertijden gelden voor alle uitvoeringen (spacegrijs, wit en goud) in alle configuraties (16, 32 en 64 GB opslagcapaciteit). Toestellen die bij Apple zelf besteld worden zijn ontgrendeld (simlockvrij) en kunnen met elke provider worden gebruikt. Kijk voor een compleet overzicht van koopopties in onze iPhone-koopgids.

iPhone 5s binnen 3-5 werkdagen verzonden

Tegelijkertijd heeft Apple ook een overzicht met uiterste besteldata gepubliceerd om bestelde producten nog voor de kerstdagen in huis te hebben. Voor de iPhone 5s betekent dit dat je met standaardlevering voor 13 december moet bestellen. Voor de 5c kun je het bestellen nog een weekje uitstellen, tot 20 december. De nieuwe iPad Air met en zonder scriptie dient voor de elfde van deze maand besteld te zijn, maar de nieuwe iPad mini met Retina-beeldscherm is op dit moment al zo moeilijk leverbaar dat die moeilijk voor de kerstdagen geleverd kan worden.

Uiterlijke besteldata voor iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2013, 10:30
Categorie Providers
Onderwerpen apple store, iPhone 5s

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.