One Night Shot on iPhone

One Night-fotoserie nu als reclamespot

Apple heeft de fotoserie One Night Shot on iPhone in een reclamefilmpje gestopt, zodat je ze in HD kunt bewonderen.

Heb je de One Night Shot on iPhone-campagne laatst gezien en kun je er geen genoeg van krijgen? Geen nood: Apple heeft hoogtepunten uit de gehele campagne samengevoegd tot een filmpje. Zo kun je niet alleen de foto’s in meer detail zien, maar ook een aantal bewegende beelden.

One Night Shot on iPhone

Shot on iPhone reclamespotje

Apple stuurde meer dan tien professionele fotografen op pad met een iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Ze kregen de opdracht om bij avondlicht de mooiste foto’s en video’s te maken, om daarmee te laten zien hoe geschikt deze toestellen zijn voor moeilijke omstandigheden. “Als het hen lukt, moet het jou ook lukken”, lijkt daarbij de boodschap te zijn. Alleen moet je dan nog wel talent hebben…

Van Shanghai tot Johannesburg: alle foto’s zijn onder uitdagende omstandigheden gemaakt. De beelden in de reclamevideo zijn gemaakt door 16 fotografen, in 15 steden en op 6 continenten. Ze werden allemaal in dezelfde (november)nacht gemaakt. Mocht je benieuwd zijn naar het achtergrondmuziekje: dat is SnowFall door het Ahmad Jamal Trio.

Sommige fotografen gingen heel ver om bijzondere beelden vast te leggen. Zo reisde Reuben Wu vanuit Chicago naar het Indonesische eiland Java, om er 130 actieve vulcanen te fotograferen. Hij maakte zijn iPhone 7 vast aan een drone. en fotograaf Ruairidh McGlynn reisde naar IJsland, waar hij op een hondenslee moest rondtrekken om zijn perfecte foto’s te maken.

One Night Shot on iPhone

De foto’s zullen te zien zijn op reclameborden, overal ter wereld. Nu kun je ze alvast in 1080p van dichtbij bewonderen. Of je nu van natuurscènes of van steden houdt: er zit voor iedereen iets bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2017, 9:06
Categorie Apple
Onderwerpen reclamespot, shot on iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.