iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 6 februari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 6 februari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen nieuwe week is weer van start gegaan, dus dat betekent ook weer elke werkdag een nieuwe editie van iCulture Vandaag. Op deze maandag bracht Apple de tweede beta van iOS 10.3 uit, maar ook van watchOS 3.2 en tvOS 10.2. Bovendien zou Apple werken aan een Ultra Accessory Connector voor Made for iPhone-accessoires, als vervanging van Lightning en micro-USB. En zoek je nog een liefde voor Valentijnsdag, misschien vind je diegene dan wel via de nieuwe dating-app Hater. En wist je dat Apple’s Superbowl-reclame in 1984 bijna afgelast was? Ook keken we vandaag naar nieuwe app-updates van bijvoorbeeld Flitsmeister en banken-app Knab. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Parcel voor iOS 10.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Parcel (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 14.2+) - Pakketjes-app Parcel voor iOS werkt nu met de internationale bezorging van PostNL, heeft ondersteuning voor de Taptic Engine van de iPhone 7 en watchOS 3.
  • Parcel - Delivery Tracking (Gratis + IAP, Mac, macOS 10.15.4+) - Ook de Mac-app van Parcel is bijgewerkt voor PostNL International en met Touch Bar-support.
  • Money Pro: Geld en Budget (€5,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 11.0+) - Money Pro werkt nu beter met de Apple Watch en heeft meer dan 100 nieuwe icoontjes.
  • Money Pro: Personal Finance (€19,99 + IAP, Mac, macOS 11.0+) - Voor de Mac werkt Money Pro nu met Force Touch-trackpads.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Bekijk nu weer je persoonsgegevens en lidmaatschap in ANWB Wegenwacht Pechhulp-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.