One Night Shot on iPhone

One Night Shot on iPhone: nieuwe Apple-fotocampagne duikt in het nachtleven

Apple is gestart met de One Night Shot on iPhone-campagne, waarbij fotografen laten zien hoe mooi nachtfoto's op de iPhone 7 zijn.

Apple is gestart met een nieuwe ‘Shot on iPhone’-campagne die in 25 landen wereldwijd te zien zal zijn. Ze hebben hiervoor fotografen uitgenodigd om bij avondlicht foto’s te maken met de iPhone 7- en iPhone 7 Plus-camera. Van Shanghai tot Johannesburg: alle foto’s zijn onder uitdagende omstandigheden gemaakt.

One Night Shot on iPhone

One Night Shot on iPhone

De campagne is bedoeld om de kracht van de iPhone-camera te laten zien. Sommige fotografen gingen daarvoor wel heel ver. Zo reisde Reuben Wu vanuit Chicago naar het Indonesische eiland Java, om er 130 actieve vulcanen te fotograferen. Hij maakte zijn iPhone 7 vast aan een drone.

One Night Shot on iPhone

Fotograaf Ruairidh McGlynn reisde naar IJsland en moest daarvoor op een hondenslee rondtrekken om de nachtelijke foto’s te maken. Je gaat deze foto’s zien op reclameborden overal ter wereld. Bij eerdere edities van de ‘Shot on iPhone’-campagne liet Apple ook foto’s van amateurfotografen zien, maar het lijkt er nu op dat ze vooral professionals op pad hebben gestuurd.

One Night Shot on iPhone reclamecampagne

Op de foto’s is een grote variatie aan beelden te zien, zoals donkere foto’s in de natuur, maar ook de drukke neonlichten van een grote stad. De iPhone 7 bevat beeldstabilisatie waardoor foto’s in het donker beter lukken. Ook kan de camera in het toestel meer licht opvangen. Met eerdere Shot on iPhone-campagnes heeft Apple reclameprijzen gewonnen, dus het is te verwachten dat ze er nog wel even mee doorgaan.

One Night Shot on iPhone: diverse fotos

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2017, 17:44
Categorie Apple
Onderwerpen iPhone 7, shot on iPhone

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.