Reacties voor: Onderzoek toont aan: veel interesse in iPad mini

Apple zou een iPad mini moeten maken. Dat blijkt uit een onderzoek van Pricegrabber. Maar liefst 52% van de ondervraagden wil een iPad mini, met retinascherm, 3G en Siri.
Lees het complete artikel → Onderzoek toont aan: veel interesse in iPad mini

Reacties: 14 reacties

  1. Henry Ford zei al: als ik gevraagd had wat m’n klanten wilde zouden ze snellere paarden hebben gevraagd. Dat is ook de instelling van Apple. Misschien dat ze deze keer wel eens moeten luisteren. Maar een 7 inch tablet kan wel leuk klinken, maar werkt hefboom in de praktijk? Bij Android is het met name een manier om de prijs te drukken. Maar daar trek je de gemiddelde Apple gebruiker niet mee over de straat. Een 7 inch tablet is niet draaibaarder dan een 9,7 inch tablet dus ook daar schiet het niet op. En ondanks een vliegende start is de verkoop van de Kindle fire helemaal ingestord.

  2. Ok, dus Apple kan kiezen: iPad 2 voor 399 en iPad 3 voor 479 als instap. Of er een bij doen voor 250-300… Terwijl de iPads NU al als een gek worden verkocht…

    Nogmaals mensen: de rede dat er GEEN 7″ iPad zal komen: het is gewoon NIET nodig voor Apple. De consument kan er net zo lang om vragen, zolang ze de huidige iPads als een gek verkopen, en zelfs moeite moeten doen om de vraag bij te houden, heeft het totaal geen zin om een goedkopere versie om de markt te brengen, helemaal al als dat voor kannibalisatie kan zorgen. Goedkopere versie breng je uit wanneer je huidige assortiment niet genoeg verkoopt…

  3. Dat noemen we een iphone en die kost al 570€ 🙂

  4. Origineel geplaatst door ASN
    het is gewoon NIET nodig voor Apple.

    ditto

  5. LOL @ Harry: automatische spellingcontrole in actie in jouw reactie? 😀

    Ik zou persoonlijk geen kleinere iPad willen. Makkelijker meenemen vind ik een non-argument, je stopt het ding niet in je binnenzak en in tassen/rugzakken past ‘ie prima. Ik zou juist best graag een grotere iPad willen, bijvoorbeeld met een scherm dat zo groot is als dat van mijn MacBook.

  6. @Ruben.cc: Ben jij tevreden van je macbook?ik ben van plan een 13inch macbook te kopen,maar heb nog 1bedenking,heb gisteren bij een maat zijn nieuwe imac opgestart,maar op sommige powerpoints speelt de mac geen geluid af. Met de windows doet hij dat wel,is dat normaal?ik heb ook de office voor mac erop geinstaleerd die hij gekocht heeft.heb jij ook deze probleemen?

  7. Origineel geplaatst door Murdock
    @Ruben.cc:Ben jij tevreden van je macbook?

    Ehm ja, ben tevreden. Lijkt me een beetje off-topic voor dit artikel, maar ben tevreden met de MacBook, gebruik geen Microsoft dingen en Office voor Mac is gewoon een gedrocht, dus zaken die daar niet in werken zijn niet Apple te verwijten. 🙂 Verder denk ik dat je dit soort vragen beter in het forum kunt plaatsen. Meer on-topic en ook veel meer kans op reacties. 😉

  8. @Murdock: Powerpoint is de grootste pauper allertijden. Als je een Mac gebruikt krijg eindelijk de kans om te werken met Keynote.
    Weg met die troep die Powerpoint heet..

  9. Lijkt mij wel handig voor er bij naast, niet als vervanging vd ipad. Soms is het beeld vd ipad zelfs te klein.

    Maar je kunt er ook een galaxy note bij nemen. Ik weet wel dat dat voor de echte Appleguys vloeken in de kerk is, maar ik kies graag het beste uit 2 werelden. Het is leuk om met meerdere systemen te werken, maar dat is persoonlijk.

  10. Als bedrijf moet je ook niet aanbieden wat klanten denken dat ze willen hebben,

    je moet ze aanbieden wat ze echt willen hebben

    Apple kan dit als geen ander.

    Sommige andere bedrijven doen wat klanten willen, hebben er veel succes mee, maar later blijkt dat het toch niet echt was wat de klanten wilde en verliezen later weer hun klanten

  11. @ASN: Gaan we weer, hoor.. Niet nodig zeg je? Zoek voor de grap eens op wat de bestverkochte tablet buiten de iPad is.

    De Lenovo IdeaPad? Nope
    De Galaxy Note 10.1? Nee
    De Transformer Prime? Ook niet

    Het is de 7″ Kindle Fire van 199 dollar, die ruim de helft van ALLE verkochte Android-tablets opmaakt. En waarom? Omdat het een van de weinige tablets is die niet direct met de iPad concurreert en zich richt op een ander, budgetminded publiek. De populariteit van de kleine Kindle Fire geeft aan dat er wel degelijk een markt is voor een goedkope maar goede 7″ tablet.

    Ik zie geen reden waarom Apple hier geen gebruik van zou willen maken.

  12. Origineel geplaatst door Ruben.cc
    LOL @ Harry: automatische spellingcontrole in actie in jouw reactie? Ik zou persoonlijk geen kleinere iPad willen. Makkelijker meenemen vind ik een non-argument, je stopt het ding niet in je binnenzak en in tassen/rugzakken past ‘ie prima. Ik zou juist best graag een grotere iPad willen, bijvoorbeeld met een scherm dat zo groot is als dat van mijn MacBook.

    Wat is er mis met hefboom? :-p

  13. Origineel geplaatst door Harry
    Wat is er mis met hefboom? :-p

    Hetzelfde als met “mensen over de straat” trekken en een tablet die “draaibaarder” is. 😉

  14. Origineel geplaatst door Lesley
    @ASN: Gaan we weer, hoor.. Niet nodig zeg je? Zoek voor de grap eens op wat de bestverkochte tablet buiten de iPad is.De Lenovo IdeaPad? Nope De Galaxy Note 10.1? Nee De Transformer Prime? Ook nietHet is de 7″ Kindle Fire van 199 dollar, die ruim de helft van ALLE verkochte Android-tablets opmaakt. En waarom? Omdat het een van de weinige tablets is die niet direct met de iPad concurreert en zich richt op een ander, budgetminded publiek. De populariteit van de kleine Kindle Fire geeft aan dat er wel degelijk een markt is voor een goedkope maar goede 7″ tablet.Ik zie geen reden waarom Apple hier geen gebruik van zou willen maken.

    Het aandeel van de Fire is dit kwartaal gezakt van 17 naar 4%, dus misschien is die ervaring toch niet zo best.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.