Reacties voor: “Officiële” iPhone Dev Team jailbreak zeer snel beschikbaar, problemen met alternatieve methode

De ruzie in iPhone Dev Team-land is nog steeds niet voorbij. Na het vrijgeven van de alternatieve jailbreak voor iPhone firmware 1.1.3 maant het iPhone Dev Team iedereen vooral om te wachten op de meer "officiële" release.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Bij mij werkt het prima, alleen de locate mij werkt niet wegens de oude baseband.

  2. dit is voor de iphone voor week 44.
    maar als je dit doet werkt bellen en msn tog nog niet ???

  3. was een latertje vannacht, heel veel gelezen, zit ook in die chat trouwens op irc,
    en nu wacht ik helemaal op de goede (proper) jailbreak, want die van vannacht zat zo te lezen vol foutjes.
    ene kant dus een pluspunt, kan het originele dev team die puntjes ook gelijk even meenemen 😉

  4. sorry hoor maar het zijn alleen NerveGas en Zibri die lopen te zeuren. De rest was aardig down met de jailbreak van NateTrue. Pas vlak voor de release kwam de discussie rond het copyroght verhaal.. De jb vam het dev team werkt op exact dezelfde manier de problemen die nu ontstaan zouden ook met die jb ontstaan.. Nu hebben mooi iets om nate de schuld van te geven.. Het is overigens helemaal belachelijk dat ze ( Lees Zibri ) geohot ergens van verwijten. Geohot heeft de 4.6 hardware unlock helemaal zelf ontwikkeld. (met zijn software). Zibri was boos omdat geohot de 1.1.3 secpack heeft gereleased. Die hij overigens NIET van de dev team heeft gekregen maar samen met de gsm.vn jongens heeft extrac ( na zes iphone te hebben gebrickt). Geohot had eerder aan Zibri gevraagd of zij de secpack al hadden dit had hij echter ontkend.. Achteraf bleek dat zibri de secpack al twee weken had.. Hij wou deze echter voor zijn sw unlock gebruiken ( die er overigens nog steeds niet is ) .. Als er iemand is waar we dankbaar voor moeten zijn dan is het GeoHot wel.. NerveGas en Zibri zijn gewoon pissed dat nate (niet expres) en geo eerder waren dan hun. En dam geben ze geo en nate de schuld dat ze het doen voor de media aandacht.. Laat me niet lachen. Het enige probleem is dat de hele community achter ze aanlopen omdat ze een grote bek hebben. Nate en GeoHot houden zich ondanks al de negative publiciteit erg stijlvol redelijk stil en kalm.

    Ps hoeveel donaties heeft hey dev team wel niet ontvangen?! Deels door het werkt van anderen (zoals geo en nate). Alleen omdat men denlt dat alles via het dev team loopt?!

    Ik zou me in iedergeval kapot schamen als ik met zibri en nervegas in een “team” zou moeten werken..

  5. ik heb gehoor met de jailbrake van nu dat de iphone geunlocked blijft, dus dat je gewoon kan blijven bellen? Klopt dit

  6. net de ibrickr 1.1.3 uitgevoerd op een jailbroken 1.1.2 us iphone van vorige week san jose applestore na hoop gezoek ook “unlocked” met ultrasim, nl gemaakt, ging binnen een half uur , bij upgrade van 1.1.1 naar 1.1.2 was ik alle muziek kwijt etc, nu alleen installed applications zoals nes, marble etc

  7. Ik heb een OTB 1.1.1 van Amerika, die ik unlocked had met anysim (oude baseband), vroeger al geupdated naar 1.1.2 met oktoprop method. Nu heb ik de methode van Nate True gebruikt en hij werkt perrrrfect onder 1.1.3, ik ben happy 🙂

  8. zit al 479 and counting :p

  9. @jermain

    Jah dit is voor alle iphones :S

  10. kan ik nu met mijn iphone 1.1.1 die perfect werkt (dus ook bellen) upgraden naar 1.1.3 met behoud van alle functies?

  11. ik heb mijn Iphone ook met de Nat Treu geupdate maar ga zker die van het Dev Team erop zetten aangezien ik hier toch wat meer vertrouwen in heb.

  12. IS onzin dat deze break slecht zou zijn. Het zal zowat identiek zijn aan de dev-release maar sommigen bij dev-team balen als een stekker dat er een van hun gasten mee weg is gelopen en het online heeft gepleurd. Daarom sturen ze al die onzin nu het internet op. De break is simpel en betrouwbaar. Je moet alleen ff je netwerk instellingen resetten en je edge opnieuw invullen. Ook wordt je gmail automatisch een IMAP dus moet je een handmatig accountje aanmaken als pop.

    Plaatsbepaling met google maps werkt niet direct maar als je navizon installeert werkt dit weer wel. Hoe dat kan weet ik ook niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.