Office 365 Personal nu verkrijgbaar voor 70 euro per jaar (update)

Microsoft Office 365 Personal gaat rond 50 euro per jaar kosten. Het goedkopere abonnement is ideaal voor mensen die vooral op de iPad werken.

office-365-personalOffice 365 Personal, de goedkopere variant van het Office 365-abonnement, is vanaf vandaag verkrijgbaar. Je betaalt €70 per jaar of €7 per maand inclusief BTW. Het abonnement geeft je toegang tot Office 365 op 1 desktop/laptop en 1 tablet. Office 365 Personal is een uitkomst voor mensen die graag documenten willen bewerken in Office voor iPad, maar aanhikken tegen de hoge abonnementsprijs van €99 per jaar.

Met het goedkopere pakket kun je Office op één pc of Mac installeren en op één tablet gebruiken. Dit geldt voor alle ondersteunde tablets, dus ongeacht of je op een Surface-tablet of een iPad werkt. Het goedkopere abonnement is gunstiger voor mensen die hun pc’s aan de kant hebben gezet en vooral op hun iPad werken. Office voor iPad kwam een paar dagen geleden uit, als drie los verkrijgbare apps. Bekijken en presenteren is gratis, voor bewerken heb je een abonnement nodig. Helaas biedt Microsoft geen budgetabonnement, waarmee je alleen teksten op de iPad kunt bewerken. De marketingboodschap van Microsoft blijkt niet goed aan te komen bij gebruikers, want hoewel de apps al dagenlang bovenin de App Store staan, zijn de reviews behoorlijk negatief. Mensen vinden de prijs van Office 365 Home van 99 euro te duur, zonder zich te realiseren dat je er ook vijfmaal Office voor de desktop bij krijgt.

Downloaden:

Hieronder zie je waar de abonnementen recht op geven:

kies-office-ipad

Update: In een eerdere versie van dit artikel werd een prijs van 50 euro genoemd. Dit bleek op basis van een foute verrekening van inkoopprijs, marge en BTW te zijn gedaan. De correcte prijs is 70 euro.

microsoft-office-365-personal

microsoft-pakketten

Dit artikel verscheen op 2 april 2014 ook al op de iCulture-website en is nu opnieuw gepubliceerd omdat het pakket vanaf nu daadwerkelijk te koop is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2014, 17:18
Categorie Apple
Onderwerpen microsoft, microsoft office, office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.