UPC Phone App voor iPhone laat UPC-klanten bellen met hun vaste nummer

De UPC Phone App voor iPhone laat je bellen via je vaste telefoonlijn. UPC Phone lijkt op Ziggo Bapp, dat eerder werd aangekondigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

upc-phone-icoonVorige week kondigde UPC nog de dienst UPC MyPrime aan. Vandaag komen ze alweer met een nieuwe dienst: UPC Phone. Dit is een app, waarmee je bereikbaar bent op je vaste nummer. Belt iemand naar je vaste nummer thuis en ben je toevallig op je werk, dan zal de UPC Phone-app gewoon overgaan. De app werd vorig jaar september al aangekondigd, als een app voor onbeperkt bellen. UPC Phone is verkrijgbaar voor iPhone en Android en lijkt op een soortgelijke app van kabelbedrijf Ziggo. Ziggo Bapp verscheen nog geen week geleden en is bedoeld om te kunnen bellen met je vaste nummer, vanaf je iPhone.


upc-phone-iphoneUPC Phone is voorlopig nog een probeersel. De kabelaar kan niet beloven dat de app in de toekomst zal blijven bestaan of vervangen wordt door een andere app. Eén van de opties is dat UPC Phone op termijn wordt samengevoegd met de belangrijkste app van UPC, Horizon. Om UPC Phone te kunnen gebruiken heb je een Mijn UPC-account nodig. Je kunt daarna bellen zoals je thuis gewend bent en ook telefoontjes van anderen ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om andere UPC-klanten gratis te bellen.

Handig is wel, dat je bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres kunt bellen met je vaste nummer. Dat scheelt kosten (als je op een Wi-Fi-netwerk zit) en de persoon die je belt ziet niet dat je eigenlijk in het buitenland zit. Ook kan het handig zijn als familieleden en vrienden je hardnekkig blijven bellen op je vaste nummer thuis, omdat ze zich zorgen maken dat mobiel bellen te duur is. De telefoontjes van telemarketingbureau’s komen met deze app natuurlijk ook gewoon door.

Downloaden: UPC Phone App (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:19
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.