Reacties voor: Nokia wil net als Apple inkomsten uit abonnementen delen

Nokia is van plan om net als Apple een percentage van de omzet in mobiele abonnementen op te eisen van mobiele operators. Nokia kan het maken, want ze zijn met een marktaandeel van 40% verreweg de grootste.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Een belangrijke reden waarom mobiel internet niet van de grond komt is dat het te duur is, omdat de operators er teveel geld aan willen (terug)verdienen. De tweede reden is dat het op vrijwel alle telefoons onhandig en langzaam werkt.
    Het lijkt mij dus een contra-productieve zet van Nokia om het nog duurder te maken, waardoor de komst van mobiel internet alleen maar verder wordt vertraagd. Tenzij ze natuurlijk met een nog briljanter apparaat komen dan de iPhone, die ook nog eens Flash ondersteunt bijvoorbeeld.

  2. Ja echt iPhone vriendelijk is dit artikel niet echt met zo’n flashfilmpje;)

  3. De iPhone is een erg grote stap in de goede richting van mobiel internet, qua ervaring, gebruikersgemak en feeling. Als het nou alleen nog eens flash zou ondersteunen en op G3 snelheid zou kunnen dan is het helemaal af.

    Het zijn dingen die Apple jammergenoeg heeft laten liggen, dit tezamen met het locken aan een bepaald provider. (Visual-voicemail is de enige reden die ze hier eigenlijk voor hebben, de rest v/d functies kan elke provider aan.)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.