Reacties voor: ‘Nog geen teken van productie nieuwe iPhone’

Er ligt nog geen productplanning op stapel voor de aankomende generatie iPhone, vertellen Taiwanese bronnen aan de website Digitimes. Het lijkt erop dat de 'iPhone 5' daardoor niet in de zomer zijn release ziet.
Lees het complete artikel → ‘Nog geen teken van productie nieuwe iPhone’
Bart Breij -

Reacties: 60 reacties

  1. Maar die touchscreens worden toch ook in de volgende iPhone gebruikt? Lijkt mij dat een fabriek die alleen de touchscreens maakt, weinig zal merken van productieaanpassingen. Dit zou gelijk het gerucht dat de iPhone 5 een groter scherm zal krijgen (4″) uit de lucht knallen, als de productie ongewijzigd blijft.

  2. Hoop wel dat ze snel met een nieuwe komen.. m’n abo verloopt binnenkort en heb geen zin een iPhone 4 te kopen en dan 2 maanden later de 5 geïntroduceerd zien worden

  3. Ben benieuwd,

    Zit toch nog tot Jan. 2012 bij T-Mobile

  4. Origineel geplaatst door iSponge
    Hoop wel dat ze snel met een nieuwe komen.. m’n abo verloopt binnenkort en heb geen zin een iPhone 4 te kopen en dan 2 maanden later de 5 geïntroduceerd zien worden

    Nou nou dan houd je nog even een paar maanden je huidige iphone.

  5. Weer een nieuwsbericht met speculaties… Waarom maken jullie niet gewoon een artikel als er wel iets zeker is? Want ik heb vrij weinig aan al deze roddels…

  6. Origineel geplaatst door dennis
    Nou nou dan houd je nog even een paar maanden je huidige iphone.

    Ja, dit heb ik ook, maar ik heb 1 jaar geleden nog een 3G gekocht, toen het al een uitloopmodel was.
    Deze fout wil ik geen twee keer (op rij) maken!

  7. Je kunt ook een prepaid nemen of idd Simonly-abbo en dan de iPhone 5 los erbij kopen alstie uit is 🙂

  8. @iSponge: je kan na afloop contract per maand opzeggen, dus dat lijkt me niet zo’n probleem….

  9. Origineel geplaatst door Julio
    Weer een nieuwsbericht met speculaties… Waarom maken jullie niet gewoon een artikel als er wel iets zeker is? Want ik heb vrij weinig aan al deze roddels…

    Omdat andere mensen het misschien wel willen lezen? En dat die mensen weer voor views zorgen wat weer reclame inkomsten opleveren?

    Het zou misschien wel eens handig zijn om een filter in te kunnen stellen. Als je dan bent ingelogt met je forum account je kan aangeven welke berichten je wel en welke je niet wilt zien. Dan ben jij blij dat je de speculaties mist, is google blij want die ziet een hoop nieuwe berichten, is ipc blij want die hebben meer bezoekers en indirect meer inkomsten.

  10. Ik denk dat ze in de zomer met de witte versies komen en dit revolutionair noemen en we allemaal om gaan voor de iPhone 4 White Edition.
    Want die MOETEN we hebben!

  11. Dan toch maar overstappen op Android?? (zucht)
    Eigenlijk wil ik dat niet.

    Maar in een 4 heb ik nu ook geen zin.

  12. Ik heb duizend keer liever mijn iPhone 4 dan een android telefoon. Verschil is enorm!

  13. Origineel geplaatst door Bastiaan
    Dan toch maar overstappen op Android?? (zucht) Eigenlijk wil ik dat niet.Maar in een 4 heb ik nu ook geen zin.

    Doei! Veel plezier met je Android! 🙂
    Je kunt toch wel een paar maandjes wachten, zo niet ga je lekker een Android kopen hoeven we hopelijk ook niet meer onzinnige reacties als die van jou te lezen op iPhoneclub.

    Als je een BMW wilt gaan kopen en dat model duurt nog 2 maanden voordat het geleverd word ga je toch ook geen Opel kopen, alleen omdat je z.s.m. een auto wilt.

  14. Origineel geplaatst door Bastiaan
    Dan toch maar overstappen op Android?? (zucht)
    Eigenlijk wil ik dat niet. Maar in een 4 heb ik nu ook geen zin.

    Pffff je neemt een toestel omdat je deze fijn vindt.. Waarom zou je voor android gaan als dit niet je voorkeur geeft..
    De ipad 2 was ook van te voren niets bekend, dus het is echt giswerk.. Daarbij is er niets mis met een iphone 4..

  15. Helemaal iPhone dit, nieuws dat er geen nieuws is.
    Fantastisch : )

  16. Misschien is de iPhone 5 gewoon een iPhone 4 met A5 processor. Dan kunnen ze gewoon doorgaan met de touchscreens.

  17. Dit nieuws slaat nergens op..

  18. Die scherm worden ook gebruikt in de Ipod touch dus zo gek is het niet om de productie omlaag te halen.

  19. Hoop dat de nieuwe iPhone snel komt want ik ben mn 3GS beu en wil nu geen iPhone 4 meer kopen

  20. @Bastiaan: Ik had een iPhone 3GS, heb nu een Samsung Galaxy S maar ben nu aan het wachten op de iPhone 5, wat een wereld van verschil. iOs is zoveel keer beter, van iOs naar Android zou je spijt van krijgen

  21. @Julio: Er is nooit wat zeker met betrekking tot nieuwe producten. Zo krijgen we helemaal geen berichten meer..

  22. @Noah: En jouw reactie wel? Dan lees je het toch niet man, altij dat gejank over wat voor nieuws hier wel of niet moet staan.. Begin je eigen site dan!

  23. Origineel geplaatst door Beaux
    Die scherm worden ook gebruikt in de Ipod touch dus zo gek is het niet om de productie omlaag te halen.

    een iphone 4 heeft een ander scherm dan een ipod touch hoor, ze zijn allebei retina maar een iphone scherm heeft ook IPS

  24. En zo houden we de roddels over apple
    Zolang er roddels zijn hoeft steve niet te investeren in reclame
    Kang leve de roddels

  25. Hetzelfde ontwerp als de i4, en de processor van de ipad 2. Dan heb je toch al een aardig deel klaar

  26. Ik wacht wel op de A6 processor…

  27. Voor de mensen die zeggen, er is nog nooit in een generatie de touchscreen hetzelfe gebleven. (dus je kan ookgeen 3gs scherm bijv op 3g doen).

  28. Ik zie jullie probleem niet, waarom zo’n haat aan Android. Ik vind dat die meer keuze in telefoons hebben en een mooiere interface. niet dat ik nu overstap op Android, maar dat wilde ik gewoon even zeggen.

  29. Origineel geplaatst door Dennis
    Doei! Veel plezier met je Android! Je kunt toch wel een paar maandjes wachten, zo niet ga je lekker een Android kopen hoeven we hopelijk ook niet meer onzinnige reacties als die van jou te lezen op iPhoneclub. Als je een BMW wilt gaan kopen en dat model duurt nog 2 maanden voordat het geleverd word ga je toch ook geen Opel kopen, alleen omdat je z.s.m. een auto wilt.

    Zo te horen heb jij net een nieuwe iPhone. Die van mij is nu bijna twee jaar oud en begint het dus langzaam te begeven.
    Heb geen zin om tot januari te wachten.

    Lees ook eerdere geruchten dat de nieuwe iPhone uitgesteld zou gaan worden tot Januari.

    Jij wilt toch ook niet met een overjarig model lopen.

  30. Ander nieuws:
    Ook omtrent de iPhone 6, 7, 8 is geen nieuws
    (behalve de grote waarschijnlijkheid dat dit nieuws na het nieuws over de iPhone 5 komt)

  31. Lijkt me dat het niet lang meer gaat duren gezien de aankondiging van de HTC Sensation gisteren. Hopelijk komt er vooralsnog een nieuwe iPhone deze zomer, anders wordt de keuze wel erg makkelijk.

  32. @Daejji: Je hoeft mij niet persoonlijk aan te vallen, maar dit is gewoon geen nieuws.. Dat jij hier wel blij van wordt ligt meer aan jou dan aan mij.. dit is namelijk nog geneens een gerucht

  33. Ik ga voor de iphone 6 de 5 sla ik over, de batterij schijnt overhit te raken na 1 uur 😉

  34. Als de iPhone volgend jaar pas verschijnt ga ik echt wel voor een android phone met een dual core processor!! 😉
    De Samsung Galaxy S2 is tot nu toe mijn favoriet.
    Grote voordeel is dan wel dat ik van al die beperkingen van Apple af ben haha! Op dit moment gebruik ik een gejailbreakte 3Gs, op zich een prima toestel, werkt erg goed (wat dat betreft is Apple wel onovertroffen qua werking tot nu toe!) maar ik stoor me aan de beperkingen! Niet alle sites kunnen bekijken vanwege het ontbreken van Flash, bestanden niet kunnen uitwisselen via bluetooth met een ander merk toestel, je iPhone niet als externe opslag kunnen gebruiken op een PC (simpel bestanden erop ‘slepen’ als bij een USB-stick)….dat zijn zo een paar voorbeelden…..jammer wel….voor de rest is de iPhone nog steeds koploper wat werking betreft en is natuurlijk het grote voorbeeld voor alle andere smartphone-fabrikanten. Ongelooflijk, aangezien de iPhone in feite nog maar zo kort bestaat!
    Maar ja……

  35. We hebben even nagedacht over dit onderwerp en toen besloten het wel te publiceren. Er zit namelijk wel degelijk nieuwswaarde in dit artikel: het ontkracht goeddeels de geruchten dat er in de zomer al een nieuwe iPhone komt.

  36. Het zou natuurlijk net als bij de 3G destijds kunnen gaan; dat werd de 3GS in dezelfde behuizing. Dus wie weet komt er een 4GS dual-core…

  37. Origineel geplaatst door Bart Breij
    […] Er zit namelijk wel degelijk nieuwswaarde in dit artikel: het ontkracht goeddeels de geruchten dat er in de zomer al een nieuwe iPhone komt.

    Niet echt, je zou kunnen concluderen dat de iPhone 5 hetzelfde scherm krijgt als de iPhone 4 waardoor zoals Laurens al zei, het ‘touchpanel’ bedrijf geen verschil merkt omdat er voor hun niets veranderd.

  38. @Noah: Niet persoonlijk bedoeld, maar als mensen denken het beter te weten dan moet ze het zelf eens proberen! Niet dat ik hier blij van wordt, maar snap wel dat iphoneclub het doet… Zo wordt de hype voot apple ook weer langzaam groter en zijn velen weer in spanning

  39. Wacht maar tot volgend jaar..

  40. Origineel geplaatst door Bart Breij
    We hebben even nagedacht over dit onderwerp en toen besloten het wel te publiceren. Er zit namelijk wel degelijk nieuwswaarde in dit artikel: het ontkracht goeddeels de geruchten dat er in de zomer al een nieuwe iPhone komt.

    Helemaal mee eens. Zodra de iPhone 5 meer en meer realiteit wordt zijn het dezelfde “kritische” schrijvers die om meer informatie schreeuwen en op elke slak zout leggen. Maandenlang was er het gerucht van een juni release. Wanneer dit naar achteren geschoven lijkt te worden mag dat van mij op de frontpage. Al die nutteloze posts over of een berichtje al dan niet “nieuws” is mogen van mij gewist worden.

  41. Afwachten beste mensen!!! De iPhone 5 wordt vanzelf een keer aangekondigd!

  42. Lijkt me duidelijk dat een geuprade iPhone4 een misser vor Apple zijn. Ze lopen nu al achter…. dan helemaal. Kom weer eens met iets nieuws!

  43. Origineel geplaatst door Nick
    Lijkt me duidelijk dat een geuprade iPhone4 een misser vor Apple zijn. Ze lopen nu al achter…. dan helemaal. Kom weer eens met iets nieuws!

    Onzin. Ze lopen niet achter. De iPhone 4 is nu 8 maanden oud. Dus niet te vergelijken met de net aangekondigde telefoontjes. Daarnaast zegt zo’n nieuwe processor niets over de bruikbaarheid van een telefoon. Al stoppen ze er een hexacore 18 ghz in, de werking blijft gelijk als de software geen nieuwe mogelijkheden crëert.
    Bottom-line, we leven in een tijd waar software meer verschil maakt dan een nieuw processortje. Ik zou dus niet weten in welk opzicht Apple achter loopt.
    Ik vind overigens dat er wel erg veel “geruchten” opduiken over het uitstel van de iPhone 5. Volgens mij is het allemaal doorgestoken kaart. Ik verwacht eerder dat Apple voorzichtiger is geworden met het vrijgeven van info over de iPhone na het lek van de iPhone 4 vorig jaar. Ik geloof niet dat ze de release cycle aan gaan passen en zie er ook geen reden voor. Het zou, op zijn minst, niet erg slim zijn.
    Allicht dat Apple juist aan de suppliers vraagt dit soort onzin te verspreiden. Hebben ze dit jaar weer eens een “echte verrassing”. Vorig jaar was het zo klaar als een klontje dat de verloren iPhone the real deal was. Bij het zien van de eerste afbeelding was ik er zeker van. It had Apple written all over it.

  44. Geen nieuws is… toch nieuws??

  45. Zie mannen ik durf er geld op te zetten dat het model van de iphone 4 niet zal veranderen en zeker niet het scherm!kijk wat er gaat veranderd?
    1 dual core pros.
    2 meer ram
    3 1080p video
    4 nieuwe zijkant voor antenne fix
    5 betere camera lens! En 8mega p
    6 direct verkrijgbaar int wit
    7 hdmi verleng stuk!
    8 de nieuwe ios5 die heel anders is
    En zal deze zomer uitkomen!!!

  46. Als er teken van leven zou zijn op een andere planeet, zou dat nieuws zijn. Het nu maar om een telefoon.

  47. @Muppel: Dat moet je niet zeggen op een iPhone forum.
    Hier zitten allemaal mensen die wel veel geven om een telefoon, en het blijkbaar erg vinden als het nieuwe model van de favoriete smartphone een aantal maanden later wordt gepresenteerd.
    Ik ben een van die mensen.

  48. Origineel geplaatst door Eddy
    @iSponge: je kan na afloop contract per maand opzeggen, dus dat lijkt me niet zo’n probleem….

    dat geld vanaf januari 2012 (volgens Consumentenbond/Wijzer)

  49. Origineel geplaatst door moan
    Zie mannen ik durf er geld op te zetten dat het model van de iphone 4 niet zal veranderen en zeker niet het scherm!kijk wat er gaat veranderd? 1 dual core pros. 2 meer ram 3 1080p video 4 nieuwe zijkant voor antenne fix 5 betere camera lens! En 8mega p 6 direct verkrijgbaar int wit 7 hdmi verleng stuk! 8 de nieuwe ios5 die heel anders is En zal deze zomer uitkomen!!!

    Precies, Ik ga mee !!

  50. (Red.) Verwijderd.

  51. (Red.) Verwijderd.

  52. @Miezl: Welke beperkingen doel je specifiek op..?

  53. Origineel geplaatst door Dennis
    Origineel geplaatst door BastiaanDan toch maar overstappen op Android?? (zucht) Eigenlijk wil ik dat niet.Maar in een 4 heb ik nu ook geen zin.Doei! Veel plezier met je Android! Je kunt toch wel een paar maandjes wachten, zo niet ga je lekker een Android kopen hoeven we hopelijk ook niet meer onzinnige reacties als die van jou te lezen op iPhoneclub.Als je een BMW wilt gaan kopen en dat model duurt nog 2 maanden voordat het geleverd word ga je toch ook geen Opel kopen, alleen omdat je z.s.m. een auto wilt.

    Hahahahaha! Het zouden mijn woorden kunnen zijn! Hilarisch! En terecht proesten in mijn optiek.

    Ik zie de ‘5’ nog lang niet verschijnen. En als deze wel verschijnt koop ik de telefoon hoe dan ook los, zoals altijd.

  54. (Red.) Verwijderd.

  55. (Red.) Verwijderd: obvious trolling.

  56. (Red.) Verwijderd: onnodig.

  57. (Red.) Verwijderd.

  58. Hopelijk komt de 5 deze zomer. Men 3G houdt het echt geen jaar meer uit… HomeKnop is bijna kapot dus dringend vervanging nodig… maar om nu nog een 4 tegen full price te kopen…

  59. (Red.) Verwijderd: don’t feed the troll.

  60. rond september, beginnen de productie, en later in 2011 of vroeg in 2012 komt waarschijnlijk de iphone5 uit. Wat goed voor mij is qua abboo,,

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.