‘Nog geen teken van productie nieuwe iPhone’

Er ligt nog geen productplanning op stapel voor de aankomende generatie iPhone, vertellen Taiwanese bronnen aan de website Digitimes. Het lijkt erop dat de 'iPhone 5' daardoor niet in de zomer zijn release ziet.

Productplannen iPhoneEr ligt nog geen productplanning voor de iPhone 5 klaar. Ook is er nog geen planning beschikbaar waarin wordt geformuleerd dat de productie van de iPhone 4 omlaag kan om ruimte te maken voor een nieuwe generatie van Apples telefoon. Dat laten bronnen binnen een in Taiwan gevestigde touchpanel-fabrikant weten aan de website Digitimes. De mededeling druist in tegen eerdere geruchten dat de volgende iPhone al in de zomer zal verschijnen.

De verkopen van de iPhone 4 zijn zo goed dat de orders voor het maken van nieuwe aanraakpanelen voor de 4 stabiel blijven, melden de bronnen.

Er gaan een hoop speculaties over de komst van de nieuwe iPhone, maar er is feitelijk nog niks over bekend. Wanneer de volgende iPhone komt, hoe die heet, of het een geüpgrade iPhone 4 wordt of een totaal nieuwe telefoon wordt, welke ingediende patenten erop terugkomen; het is allemaal koffiedik kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2011, 15:48
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen digitimes, geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.