Reacties voor: Nintendo brengt Animal Crossing en Fire Emblem naar de iPhone

Nintendo gaat twee games uitbrengen op de iPhone: Fire Emblem en Animal Crossing, twee bekende titels voor Nintendo-fans.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Het is dan wellicht mijn smaak maar aardig waardeloos deze titels. Ik denk dat zowel ik als vele met mij hoopte na het horen van Nintendo breng games op iOS uit. Hoopte op Mario, zelda etc.

  2. Eindelijk zien ze de potentie van het platform. Animal Crossing, yes please!

  3. Yesssssss! Altijd al gehoopt dat Animal Crossing naar de Iphone zou komen. Ik heb me blauw gekocht aan games die claimden op Animal Crossing te lijken (maar het niet deden). Het kan me niet schelen wat hij gaat kosten, ik koop hem meteen als hij uit is!

  4. Vind het zeer goed nieuws. Fire Emblem is één van mijn favoriete series en ben ook benieuwd naar Animal Crossing. Vooral FE kan goed werken op mobiel.

    Mario en The Legend of Zelda, zoals hierboven word genoemd, spelen zich voornamelijk af in 3D-werelden en betwijfel of dat goed gaat werken op mobiel. Zullen ze toch met een twist moeten gaan komen op de desbetreffende serie.

  5. @Mike: Ze kunnen niet eens een Zelda game (geen remake) voor de Wii U uitbrengen.
    Dus een iPhone/Mobile versie zit er voorlopig niet in.

  6. Origineel geplaatst door Mike
    Het is dan wellicht mijn smaak maar aardig waardeloos deze titels. Ik denk dat zowel ik als vele met mij hoopte na het horen van Nintendo breng games op iOS uit. Hoopte op Mario, zelda etc.

    Juist niet, die games kennen we onderhand wel en soortgelijke games kunnen we op ieder platform spelen (voor Zelda bijvoorbeeld oceanshorn, voor Mario genoeg 2D platformers) ik vind het heel tof dat ze de wat originelere games naar de mobiele markt gaan brengen!

  7. Met Miitomo was ik snel klaar, wat een niets doende spel.
    Iedere keer maar vragen beantwoorden en voor wie, ja zogenaamd voor je vrienden of die het iets kan schelen wat ik lekker vind.
    Animal Crossing is dan toch echt wel een stuk leuker zeker als het zo iets als de eerste wordt, daar kon je ook spelletjes in kopen.
    En ben benieuwd wat de prijs word, of zal die gratis worden met in-apps aankopen voor de kleding en interieur voor je woning en de spelletjes?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.