Nike Training Club premium workouts

Nike Training Club-voegt betaalde workouts toe

Sporten voor 125 euro per jaar

Nike heeft een update voor de Nike Training Club-app uitgebracht, met betaalde trainingsschema's en voedingsadvies. Voorheen waren alle workoutprogramma's van Nike gratis. Daarnaast krijg je vanaf nu herinneringen voor workouts.

Premium workouts in Nike Training Club

Een tijd geleden voegde Nike Apple Watch-ondersteuning toe voor de NTC-app. Nu is er weer iets nieuws: betaalde workouts. Voor €15,99 per maand of €124,99 per jaar krijg je toegang tot extra workoutprogramma’s en trainingsschema’s. Je krijgt dan een 4 tot 6 weken durend programma, gemaakt door een professionele trainer van Nike. Daarnaast krijg je extra hulp bij je voeding en welzijn, waarbij je tips krijgt op het gebied van slaap, herstel en mindset. Gek genoeg zijn die nieuwe premium workouts nog niet op de Apple Watch te bekijken, maar Nike zegt dat eraan wordt gewerkt.


De premium workouts zijn ontstaan uit een samenwerking met ‘wereldberoemde’ Nike Master Trainers. De workouts hebben een nieuwe opzet en zijn on-demand op te vragen. Ze moeten je het gevoel geven dat je met anderen in de gym aan het sporten, terwijl je gewoon thuis op een matje ligt.

Nike Training Club premium workouts

Herinneringen om te gaan sporten
Heb je geen zin om te betalen, dan kun je gebruik maken van de meer dan 185 workouts die al in de app zitten. De app legt ook je activiteiten vast. Daarnaast zit er nu iets nieuws in voor alle gebruikers: je krijgt herinneringen om een workout te gaan doen. De app stuurt je dan notificaties om gemotiveerd te blijven. Het gaat om vrij algemene aansporingen om weer eens in beweging te komen, dus ze zijn niet gepersonaliseerd op basis van wat je gedaan hebt of eventueel overgeslagen trainingen. Vergeen niet om de app te updaten om de nieuwe premium-functies te kunnen zien (als je er gebruik van wilt maken).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2019, 15:30
Categorie Apps
Onderwerpen nike, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.