Nike+ Midnight Fog

Nike Training Club nu op de Apple Watch

Fit worden doe je vanaf nu gewoon op je Apple Watch, want de Nike Training Club-app is nu ook op je horloge beschikbaar. Er zitten meer dan 180 gratis workouts in, van krachttraining tot aan je conditie werken.

Nike Training Club op de Apple Watch

De Nike Training Club komt gratis beschikbaar op de Apple Watch en ook alle workouts zijn gratis. Nike heeft professionele trainers en atleten die een sponsorcontract hebben aan het werk gezet om de oefeningen voor te doen. Denk daarbij aan Cristiano Ronaldo en Serena Williams. De ‘celebrity trainers’ hebben misschien een wat minder naamsbekendheid, maar het ziet er allemaal strak uit. Zowel wat het uiterlijk van de app betreft als de mensen die je in actie ziet.

Op de iPhone kies je de gewenste workout en vervolgens kun je op de Apple Watch zien hoe lang je een bepaalde oefening moet volhouden. Je kunt ook de oefening pauzeren als je tussendoor even wat wilt drinken. Dit werkt hetzelfde als in de Zova-app, die ook een aantal gratis workouts bevat maar verder betaald is.

Nike Training Club op Apple Watch

Als je gaat sporten met de Apple Watch krijg je ook voelbare feedback als je moet starten of stoppen. Zelf kun je op het scherm aangeven dat je een bepaalde oefening wilt overslaan, bijvoorbeeld als je Γ©cht geen zin hebt in push-ups. Verder kun je tijdens het sporten je hartslag in de gaten houden en kijken of je je trainingsringen al hebt volgemaakt.

De Nike Training Club-app is op elke iPhone met iOS 11 of nieuwer te gebruiken en op de Apple Watch heb je watchOS 4 nodig. Voor het vind van een nieuwe oefening kun je in de app terecht, want die geeft je aanbevelingen welke workout aansluit op jouw doelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2018, 17:30
Categorie Apps
Onderwerp nike

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.