Nike+ Run Club Run with Mo Farah

Nike+ Run Club-app voegt audiotrainingen voor hardlopers toe

De Nike+ Run Club-app heeft een update gekregen. Ga hardlopen met Mo Farah of Kevin Hart, of laat je aanmoedigen met Cheers.

De Nike+ Run Club-app heeft een flinke update gekregen, een paar dagen voordat de nieuwe Apple Watch Nike+ in de verkoop gaat. Er zitten nu gesproken trainingen in, een sociale netwerkfunctie met de naam Cheers (Aanmoedigingen) en nog wat andere verbeteringen.

Nike+ Run Club Run with Mo Farah

Nike+ Run Club met audiotrainingen van Mo Farah

In versie 5.0 van de Nike+ Run Club-app vind je voor het eerst audiotrainingen. Tijdens het lopen krijg je gesproken aanwijzingen van Nike-coaches, bekende sporters en artiesten, terwijl je ondertussen luistert naar een afspeellijst met muziek. Onder andere marathonloper Mo Farah en grappenmaker Kevin Hart (die we eerder al in een serie reclamespotjes zagen) hebben hun medewerking verleend. De audiotrainingen werden vlak na de Apple Watch-aankondiging onthuld en zijn inmiddels te gebruiken in de app.

De nieuwe Apple Watch Nike+ werd vorige maand onthuld, gelijktijdig met de Apple Watch Series 3, waarop de nieuwe sporthorloges gebaseerd zijn. Je kunt de audio-trainingen gebruiken op de iPhone en Apple Watch, dus je hebt er ook iets aan als je geen Apple Watch hebt. Voor het streamen van muziek moet je horloge wel gekoppeld zijn met een iPhone.

Cheers in de Run Club-app

Er zit ook een nieuwe sociale functie in de Nike+ Run Club-app, namelijk Cheers. Dit werkt zowel op de Apple Watch als op de iPhone. Met Cheers kunnen gebruikers een melding sturen als ze gaan hardlopen en ze ontvangen dan cheers van hun vrienden. Dit zijn motiverende berichten en emoji om iemand aan te moedigen.

Voor de Apple Watch zitten er nog een paar nieuwe functies in, zoals een historie van je vijf laatste trainingen. Je kunt op de Apple Watch Series 3 bovendien de hoogteverschillen zien die je hebt overbrugd, ook als je zonder iPhone bent gaan trainen. Dit is te danken aan de ingebouwde barometer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2017, 10:51
Categorie Apps
Onderwerpen hardlopen, nike
Devices Apple Watch, iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.