Reacties voor: Nieuwe teardown van iPhone SE toont grotere batterij

De iPhone SE teardown van iFixit laat zien dat het toestel een grotere batterij heeft, maar ook exact dezelfde schermpanelen als de iPhone 5s.

Reacties: 12 reacties

  1. De grote vraag die ik nu heb is: kan je de SE nu eindelijk veilig gebruiken op het water? Water bestendigheid zou voor mij een groot verschil maken.

  2. @Ronald: Hoezo, neem aan dat je op het water niet hoeft te bellen of appen of wat dan ook. Je gaat ook niet in de regen staan bellen dus waarom is dat zo belangrijk voor je? Of wil je kunnen zien hoe hard je kunt zwemmen?

  3. Ik heb nergens gelezen dat hij waterproof zou zijn. Als dat een feature was geweest hadden we het echt wel uitgebreid vernomen.

  4. Origineel geplaatst door Bassie
    @Ronald: Hoezo, neem aan dat je op het water niet hoeft te bellen of appen of wat dan ook. Je gaat ook niet in de regen staan bellen dus waarom is dat zo belangrijk voor je? Of wil je kunnen zien hoe hard je kunt zwemmen?

    Ik denk dat Ronald het heeft over OP het water en niet IN het water. Je kunt wel degelijk bellen, appen en navigeren OP een boot. Dan wil je niet het risico lopen dat hij nat wordt door opspattend water of iets dergelijks.

  5. Origineel geplaatst door Tim
    Ik heb nergens gelezen dat hij waterproof zou zijn. Als dat een feature was geweest hadden we het echt wel uitgebreid vernomen.

    Nee, want dan moet je ook daadwerkelijk aan bepaalde standaarden voldoen en kunnen gebruikers garantie claimen indien er toch vochtschade optreedt binnen de voorziene omstandigheden waarbij hij waterbestendig zou moeten zijn. Het is voor Apple veel veiliger hem weliswaar zoveel als mogelijk waterproof te maken, maar hier geen uitspraken over te doen.

  6. Is de batterij nou groter, de capaciteit hoger, beide of even groot en hogere capaciteit?

  7. @Joost kanari: alleen capaciteit is groter (van 1.560 mAh naar 1.624 mAh), maar goed 64 mAh is niet echt iets om over naar huis te schrijven. 🙂

  8. Origineel geplaatst door Joost kanari
    Is de batterij nou groter, de capaciteit hoger, beide of even groot en hogere capaciteit?

    Het staat er toch allemaal hierboven?! (Incl foto);
    Batterije is groter, capaciteit is ook hoger.
    Beide dus

  9. Origineel geplaatst door Daejji
    Het staat er toch allemaal hierboven?! (Incl foto);
    Batterije is groter, capaciteit is ook hoger.
    Beide dus

    Dan moet je me toch echt even aanwijzen waar jij de maat en de foto’s van die grotere batterij ziet, want ook ik kom niet verder dan die iets hogere capaciteit en kan ook na 3 x lezen niks vinden over een grotere batterij.

  10. @Bassie: 20 jaar geleden vonden we het idee ook raar om fietsend te telefoneren. Je reactie op Ronald vind ik dan ook een beetje bekrompen.. maar dat zal natuurlijk wel wat over jou zeggen..

  11. Welke kan ik beter kopen, de SE of de normale 6 dus niet de 6s?

  12. Origineel geplaatst door Lucas
    Welke kan ik beter kopen, de SE of de normale 6 dus niet de 6s?

    De SE is qua snelheid en camera identiek aan de 6S, de normale 6 loopt dus een jaar achter op beide toestellen.

    Welke het beste uitkomt voor jou is een persoonlijk keuze die alleen jij kan maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.