CHOMP is Apple’s gratis App van de Week

Vandaag heeft Apple een komische app voor een week lang gratis gemaakt. Het gaat om CHOMP, een geinig spelletje waarin je je gezicht kan plaatsen in allerlei komische animaties.

CHOMP-appicoon.Vandaag, op nota bene 1 april, heeft Apple een zeer komische app in de aanbieding. Het gaat om het vrolijke en lollige CHOMP, een app waarin je je eigen gezicht kan plaatsen in komische animaties. De app is voornamelijk bedoeld voor kinderen, maar iedereen kan plezier beleven aan het gebruik van deze vrolijke app.

CHOMP: zet jezelf in de lolligste animaties

CHOMP is een app van de internationale bekende auteur en illustrator Christoph Niemann uit Duitsland. Het enige wat CHOMP doet, is je gezicht plaatsen in de meest vrolijke en grappige animaties waar je op een simpele manier interactief mee kan zijn. Het enige wat de app nodig heeft, is toestemming tot je camera. Vervolgens swipe je door alle geinige animaties, waar je gezicht live en komische wijze in geplaatst wordt.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Door op de animatie te tikken, gebeuren er de meest grappige dingen. Je kunt ook een video of foto opslaan, zodat je je favoriete animaties en beelden kunt bewaren. Alle animaties zijn met de hand getekend en CHOMP bevat in totaal zestig van deze korte animaties.

Normaal gesproken kost deze app €2,99, maar vanaf vandaag is hij in het teken van de App van de Week helemaal gratis te downloaden. De app bevat geen in-app aankopen en is geheel tekstvrij, waardoor ook de allerkleinsten met deze app aan de slag kunnen gaan. CHOMP werkt zowel op de iPhone als de iPad.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.