Nieuwe roman Adriaan van Dis 24 uur lang gratis als ebook

De nieuwe roman van Adriaan van Dis is 24 uur lang gratis te downloaden op ebook.nl. Tikkop speelt zich af in Zuid-Afrika.

adriaan van disDe webwinkel ebook.nl heeft een spettende actie om het jaar af te sluiten. Ze geven de nieuwste roman van Adriaan van Dis gedurende 24 uur gratis weg. Mensen die geabonneerd zijn op de nieuwsbrief van eBook.nl kunnen het ebook nu al downloaden. De rest moet wachten tot middernacht: op 30 december vanaf 00:00 uur is het boek verkrijgbaar.

tikkop adriaan van disHoofdpersoon Mulder (eerder in De Wandelaar gesignaleerd en alias voor Van Dis) keert terug naar Zuid-Afrika. In zijn studententijd keerde hij zich tegen het apartheidsbewind. Nu wordt hij omringd door misdaad en corruptie. Hij probeert een drugsgebruiker vergeefs te laten afkicken en besluit daarna om op afstand naar de wereld te kijken. Maar de drang om zich met de wereld te bemoeien wint het uiteindelijk.

Kijk vanaf middernacht op ebook.nl om het boek te downloaden. Je moet daarbij je e-mailadres achterlaten en abonneert je daarbij automatisch op de nieuwsbrieven van uitgeverij Augustus en webwinkel ebook.nl.

Het gaat om een boek met DRM, dus alleen via apps van derden zoals txtr te lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2010, 21:09
Categorie Apps
Onderwerpen ebook, facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.