Apple Watch Series 9 Magnetic Link FineWoven bandjes

Reacties voor: FineWoven Magnetic Link-bandjes nu toch in de winkel

Op 22 september begon de Apple Watch-modellen van 2023. Eén accessoire ontbrak nog: de nieuwe Magnetic Link-bandjes van FineWoven materiaal. Die zijn nu met een paar dagen vertraging toch in de Apple Store beland.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. (Red.) We hebben het artikel bijgewerkt omdat het bandje nu in de winkel ligt.

  2. Ik hou het al jaren bij spigen zijn de beste hoesjes en kwaliteit

  3. Tot nu toe heb ik altijd de lederen case genomen bij mijn iPhone. Ik heb van alles geprobeerd, maar deze lagen mij het best. Nu snap ik de beslissing wel van Apple maar ik heb bij mijn iPhone Pro nu een lederen case van Decoded genomen. Mooie case, zacht leder en nog goedkoper ook 🙂

    Ik ga wel dat magnetic link bandje voor de Apple Watch eens proberen. Ik heb nu de leather link en die is perfect voor mij! Maar ik wil die finewoven variant wel eens proberen. Ik heb wat goeiekopere versies geprobeerd van PU leer, maar het is allemaal rommel helaas…

  4. Ik durf dit bandje niet op mijn Watch Ultra te zetten. Veel te bang dat mijn watch van de pols schiet en stukvalt (mijn vriendin had hier last van, ondanks juiste maat met goede overlap), of door iemand met vlugge vingers wordt gestolen.

    Ik houd het bij de Braided solo loops (wel een maatje kleiner moeten nemen na update van Watch 6 naar Ultra) en de leather loop die ik voor nettere gelegenheden draag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.