Nieuwe iPhone-reclame: Loopt

Apple heeft een nieuwe iPhone-reclame uitgebracht, waarin dit keer aandacht wordt besteed aan de applicatie Loopt. Hiermee kun je niet alleen eenvoudig contact houden met je vrienden, maar ook vreemden in de buurt leren kennen.

Twee dagen na de lancering van de iPhone-reclame Dilemmas, waarin de applicatie Urbanspoon wordt besproken, brengt Apple een nieuwe reclame uit. In deze reclame staat de gratis App Store-applicatie Loopt in de schijnwerpers, waarmee je eenvoudig kunt zien wat je vrienden aan het doen zijn en waar ze zich bevinden. Ook kun je ze direct uit de applicatie een berichtje sturen en bellen.

Loopt is niet alleen bedoeld om contact te houden met je vrienden, maar ook om vreemden te leren kennen. Anderen in de buurt die de applicatie ook gebruiken worden namelijk ook op de kaart getoond, waarna jij via hun profiel een berichtje naar ze kunt sturen. Eén nadeel: Loopt is niet in de Nederlandse App Store verkrijgbaar.

De commercial is via deze link in Quicktime-formaat te bekijken: Apple – iPhone – Gallery – TV Ads. Hieronder vind je hem op YouTube:

Download: Loopt (gratis, te vinden in Amerikaanse App Store)

Via: iClarified
Tipgever: Slodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2008, 20:17
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.