Bobblehead met eigen gezicht als iPhone-houder

Deze bobblehead, waar je je eigen hoofd op kunt plaatsen, houdt ook nog eens je iPhone of iPod Touch vast tijdens het kijken van een film of videopodcast.

Iedereen kent die geinige bobbleheads wel: kleine poppetjes met een veel te groot hoofd, die heel de tijd heen en weer wiebelt. Deze kun je nu met je eigen hoofd erop bestellen, zodat de ‘mini-me’ jouw iPhone vasthoudt terwijl je er bijvoorbeeld een filmpje op kijkt. Deze bobbleheads zijn natuurlijk het perfecte kerst- of sinterklaascadeau wanneer je het hoofd van een ander erop laat zetten. Ze zijn al vanaf $89,00 te bestellen. Tegen meerprijs kun je er extra’s bij krijgen, zoals een naam die erop wordt gezet.

Om er een geluidsrecorder van te maken betaal je $15,00 extra. Ook kun je twee keer precies hetzelfde poppetje bestellen, waarbij de tweede slechts $49,00 kost (handig voor tweelingen!).

Het is de bedoeling dat je een foto van de voorkant, zijkant en schuin van voren uploadt. Vervolgens kun je ook de haar-, huids- en oogkleur zelf bepalen.

Via: Gizmodo

Tipgever: Eelco

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2008, 18:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.