Nieuwe foto’s van glazen trap in Apple Store Leidseplein

Er zijn nieuwe foto's uitgelekt van de Apple Store op het Leidseplein. De foto's tonen de gecompleteerde glazen trap nadat onze tipgever brutaal de bouwplaats opstapte en snel foto's maakte.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple store amsterdamWie een beetje brutaal is, kan zomaar binnenlopen bij de toekomstige Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam. Onze tipgever deed dat: “Ik dacht, ik ga gewoon naar binnen, ik doe het gewoon. Ik ben doorgelopen tot waar de bouwvakkers me tegenhielden. Ik vroeg of ik heel snel even 1 minuut mocht kijken… Het doek ging letterlijk even voor me omhoog en ik stond recht voor de glazen trap en zag het mega (gerestaureerde) gebouw. Het is prachtig geworden!”


Onze tipgever (die liever niet met naam genoemd wil worden, maar die we kennen als app-ontwikkelaar) had een klein cameraatje meegenomen, waarmee hij onderstaande foto maakte. Helaas vroeg de bouwvakker om de camera weg te doen, waardoor we geen uitgebreidere reportage van het gebouw kunnen laten zien. Gevraagd naar de status van de verbouwing vertelden de bouwvakkers dat alles zo goed als klaar is. Ze gaan nu beginnen aan de vloer, daarna is het af.

apple store leidseplein

Eerder lieten we al foto’s zien van de glazen trap in het gebouw. Wat we ook weten, is dat de bekende lichtgekleurde houten tafels al aanwezig zijn in de winkelruimte. De opening zou half februari gepland staan, maar dat lijkt iets later te worden omdat de trainingen van het personeel nog doorlopen tot eind februari. De eerder gefluisterde datum van 18 februari lijkt in ieder geval niet te kloppen, want op die dag hebben de medewerkers een verplichte vrije dag.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 40 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.