Reacties voor: ‘Nieuwe foto’s tonen iets grotere iPhone 5-batterij’

In een nieuwe foto is de mogelijke batterij van de iPhone 5 naast de accu van de iPhone 4S gelegd. Hierdoor kun je de grootte van beide met elkaar vergelijken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. Hopelijk gaat het nieuwe scherm zuiniger om met energie. Anders heb je nog geen voordeel bij een grotere batterij.

  2. Dus geen Nano sim in de iphone 5?
    De sim houder op de foto is voor een micro sim.

  3. Ik hoop dat de volgende iphone het een dag uithoud zonder een extra accu case of halverwege de dag opladen.

  4. Mmm. Klopt niet met de andere gelekte foto’s, laat 12 september maar komen. Batterij zit aan de andere kant dan bij een 4/4S. Nu zit de simkaart tray ook aan de andere kant, wat niet overeen komt met andere gelekte foto’s.

  5. Ik vrees eerder dat deze extra capaciteit nodig is voor het grotere scherm, de snellere processor en de 4G mogelijkheid. In de praktijk zul je dan niets merken van de grotere accu, net als bij de nieuwe iPad. Maar we hebben wel weer een dunnere iPhone 😉

  6. Ben benieuwd wat ze gaan presenteren op de 12de. Bij de eerste iPhone had ik nog helemaal geen verwachtingen, dat ding verblufte me dan ook erg. Nu heb ik meestal dat ik voor 80% kan raden wat ze gaan doen met hun apparaten.

    Kom op Apple. Verbluf me deze keer weer (:

  7. Boven de batterij zit een klein schermpje/gat. Waar zou dat nou weer voor zijn dan?

  8. Batterij is mischien wel iets langer. maar niet vergeten dat de nieuwe iphone 7,1mm dik word. volgens de geruchten.

    Als dat gebeurd betekend dat batterij ook stukke dunner is dan zijn voorganger.

  9. @Jona: maar het scherm wat ze gaan gebruiken met de in cell technologie schijnt een heel stuk zuiniger te zijn als die van de iphone 4(s)
    Ik heb dus goede hoop.

  10. @elvin: in het artikel wordt aangegeven dat de nieuwe accu even dik is.
    Als de iPhone langer en dunner wordt heeft dat wel nadelige consequenties voor de sterkte van de iPhone.
    Als de iPhone, bijvoorbeeld, in de kontzak van een broek gedragen wordt zullen er grotere spanningen op het toestel worden uitgeoefend. Aangezien het scherm dunner wordt ben ik zeer benieuwd wat voor gevolgen dit zal hebben kwa reparaties aan beeldschermen straks.

  11. Sinds de iPhone 4 heb ik al geen problemen meer met de zgn ‘korte’ batterij duur. Met de iPhone 3G haalde ik de dag niet, met de iPhone 4 al ruim/met gemak.

  12. Zo’n miniem verschil zal denk ik nie verl uitmaken??

  13. Ik zou het effectief ook spijtig vinden dat het er zo zou uitzien. De specs zijn ook niet spectaculair te noemen, laat staan vernieuwend. Een snellere processor, meer opslag, betere camera, 4G etc – we heard it all before. En het zou bizar zijn mocht dit niet standaard bij een nieuw model zitten. NFC bijvoorbeeld zou wel iets vernieuwend geweest zijn, maar zit er blijkbaar niet in. Je kan het toch niet continue gaan uitspelen op de OS. Laten we hopen dat ze aankomen met iets dat we niet weten, want ik ben heel tevreden van mijn Iphone 4S, maar zal niet overstappen naar de 5 als het maar puur een simpele hardware upgrade is. Misschien rekenen ze hier ook niet op, maar merken ze dat er nog een pak mensen zijn die een 3G of 3GS hebben, en weten dan ook dat deze zullen overstappen naar de 5. Maar zijn dit er miljoenen? Daar stel ik me toch wel vragen bij. Wat is jullie mening?

  14. is de baterij nog steeds een lithium-ion of al een lithium-ion-polymeer want die is wel beter maar wel duurder

  15. Ik heb de foto’s geplaatst in Sketchup om op die manier de afmetingen te nemen. Ik weet dat een iPhone 4S accu 81 bij 31,5 mm groot is en dan kom ik bij de iPhone(5) accu tot 90,6 bij 31,5 mm grote. Met deze maten kon ik dus de afmeting bepalen van de back-case van de iPhone(5) en ik ontdekte een hoogte van 124,1 bij 59,4 mm terwijl de iPhone 4S een hoogte heeft van 115,2 bij 58,6 mm. Maar als deze foto’s niet kloppen heb je aan deze afmetingen geen bal, dus zullen we gewoon moeten wachten tot 12 september.

  16. @Se’eS: Daar moeten de flex kabels van de display door komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.