‘Nieuwe foto’s tonen iets grotere iPhone 5-batterij’

In een nieuwe foto is de mogelijke batterij van de iPhone 5 naast de accu van de iPhone 4S gelegd. Hierdoor kun je de grootte van beide met elkaar vergelijken.

iPhone 5 accuIn augustus verschenen er al foto’s online van de mogelijke batterij van de iPhone 5. Hierop stond vermeld dat we kunnen rekenen op een accu van 1440 mAh, een iets hogere capaciteit dan de iPhone 4S met 1430 mAh. Reparatiesite iResQ heeft inmiddels een nieuwe foto in handen, waarin de accu naast de batterij van de iPhone 4 te zien is. Hierin is te zien dat de iPhone 5-accu ongeveer een halve inch (circa. 1,27 cm) groter is dan die in de iPhone 4S. Hij is nog even dik.

De specificaties van de accu zijn gelijk aan het eerder gelekte onderdeel. De iPhone 5 zou een accu van 3,8 volt en 5,45 wattuur hebben. Dat is iets meer dan de iPhone 4S, met een accu van 3,7 volt en 5,3 wattuur.

Wat voor effect de iets sterkere accu precies op de iPhone 5 zou hebben weten we nog niet. Vermoedelijk horen we daar meer over op 12 september, tijdens de onlangs aangekondigde keynote van Apple. Hier zal naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 5 worden aangekondigd.

iPhone 5 accu comparison

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2012, 9:59
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen accu, batterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.