Fitbit kinderen gelekt.

Nieuwe Fitbit voor kinderen gelekt: felgekleurde bandjes met groter scherm

Fitbit heeft al de Ace, maar daar komt binnenkort zeer waarschijnlijk nog een tweede lijn bij. Er zijn namelijk beelden gelekt van een nieuwe Fitbit voor jonge kinderen.

Het assortiment van Fitbit blijft maar groeien. Eerder deze week schreven we nog over de lek van de Fitbit Versa 2, de opvolger van de populaire Apple Watch-concurrent. Maar dat is niet de enige nieuwe Fitbit die eraan zit te komen.

Fitbit voor kinderen gelekt

TechnoBuffalo heeft plaatjes van de nieuwe fitnesstracker onder ogen gekregen. Het gaat zeer waarschijnlijk om een nieuwe lijn in plaats van een directe opvolger van de Fitbit Ace. De Fitbit Ace is de huidige wearable die speciaal voor kinderen gemaakt is. Als we de afbeeldingen mogen geloven wordt de nieuwe kindvriendelijke Fitbit een stuks speelser.

Fitbit kinderen gelekt.

De nieuwe tracker heeft een groter scherm dan de eerder genoemde Ace. Het scherm toont volgens de afbeeldingen alleen zwart-wit beelden, waardoor de prijs mogelijk ook laag kan blijven. De huidige Fitbit Ace kost zo’n €100 en de nieuwe zal daar niet ver vanaf liggen. Waar de Fitbit Ace meer lijkt op de Fitbit voor volwassenen, lijkt deze nieuwe Fitbit veel kindvriendelijker. Op het vind je in ieder geval de tijd, het aantal stappen en speelse plaatjes.

Gelekte Fitbit voor kinderen in blauw met geel.

Op de afbeeldingen zijn in ieder geval twee versies te zien: een rood/roze variant met groene accenten en een blauwe versie met gele sluiting. Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe Fitbit verschijnt en welke functies er nog meer op zitten. Mogelijk is hij ook waterbestendig en een batterijduur die een paar dagen mee gaat.

Wil je weten welke Fitbits er wel allemaal verkrijgbaar zijn? In ons overzicht lees je welke Fitbit om jouw pols past.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.