Fitbit Versa 2 Cyaanblauw

Fitbit Versa 2 gelekt: opvolger van populaire Apple Watch-rivaal

Vorig jaar slaagde Fitbit met de Versa in een succesvolle concurrent voor de Apple Watch te maken. De opvolger staat nu in de startblokken: op gelekte renders is de Fitbit Versa 2 te zien. Wat heeft deze aan vernieuwingen te bieden?

Fitbit Versa 2 gelekt

Er zijn maar weinig fabrikanten die erin slagen om een echte rivaal voor de Apple Watch uit te brengen. En ook al is het marktaandeel van de Versa lang niet zo hoog als dat van de Apple Watch, de smartwatch van Fitbit heeft toch genoeg te bieden. Het volgende model lijkt eraan te komen, als we deze renders mogen geloven. Het horloge lijkt in felroze en cyaanblauw beschikbaar te komen, zo beweert TechnoBuffalo.


Het design van de Fitbit Versa 2 ziet er vrijwel identiek uit. Het horloge is waterbestendig tot 50 meter, er zit een hartslagmeter aan de achterkant en de behuizing lijkt ook niet veel te zijn veranderd. Wel zijn de felle kleuren blauw en roze nieuw. Het horloge zal beschikbaar komen in zilver, paars, roze en cyaanblauw. De zilveren uitvoering zou er hetzelfde uit zien als de zilverkleurige aluminium-variant van de Versa die nu al verkrijgbaar is. In plaats van een grijs bandje zou Fitbit echter van plan zijn om een wit bandje mee te leveren.

Fitbit Versa 2 pink

Fitbit Versa 2: nieuwe functies?

Heel veel informatie over de specs is er nog niet. Een van de mogelijke uitbreidingen is het toevoegen van GPS, zoals ook in de Ionic aanwezig is. Een andere mogelijkheid is dat Fitbit Pay wordt ondersteund op alle modellen. Momenteel heb je daar nog de Special Edition van de Versa voor nodig. Uiteindelijk zou Fitbit er ook voor kunnen kiezen om alleen wat nieuwe kleurtjes in te voeren en niet te veel aan de specs te doen. De Fitbit Ionic is voor het bedrijf nog steeds het topmodel, ook al ziet die er een stuk minder stijlvol uit dan de Versa.

Fitbit Versa 2 gelekt

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.