Reacties voor: ‘Nieuwe 4-inch iPhone krijgt 12 megapixelcamera, gaat $400-500 kosten’

Apple-analist Ming-Chi Kuo laat van zich horen. Hij verwacht een 12 megapixelcamera in de nieuwe 4-inch iPhone en rekent op 50% korting op de iPhone 5s.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Denk dat de 4 inch iphone het ook heel goed gaat doen in de rest van de wereld! Op genoeg fora gelezen dat men hierop zit te wachten en dit hun volgende telefoon zal zijn. Grootste voordeel: one handed use!

  2. Ben blij voor de mensen die er zo eentje willen.. Hoop nu maar dat die mensen zo eentje gaan kopen ;)Maar ik ga dit nooit snappen!Ik weet natuurlijk ook dat dit volledig persoonlijk is maar ik zou niet meer zonder mijn 6s plus kunnen en zal daardoor nooit meer teruggaan naar zo een klein model ;)Gaan we er nu mogen vanuitgaan dat er in september 3 verschillende iPhone’s 7 gaan uitgebracht worden?

  3. Het hangt er ook wel een beetje vanaf hoe goed en vernieuwend de iPhone 7 gaat zijn. Als de 7 tegenvalt dan gaat deze telefoon heel populair worden (wat wel slecht is voor de winstmarges van Apple).

  4. @Marina: Hoe worden de prijzen dan?
    Iphone 7se 749
    Iphone 7 859
    Iphone 7 plus 969
    Voor het instapmodel?
    Of gaat apple de 4″ model vorkopen aan de prijs van 639 euro?

  5. Ik word een beetje gek van iets. Jullie blijven zeggen dat de iphone 5e op een iphone 5 is gebaseerd maar het uiterlijk van een 6 zal krijgen en het innerlijk van de 6s. Dat is het toch een telefoon die gebaseerd is op de 6?:S hij heeft niks van de 5 weg behalve het scherm. Het klinkt gewoon een beetje dom om te zeggen dat iets ergens op gebaseerd is terwijl dit duidelijk niet zo is.

  6. @Marina: Is natuurlijk een persoonlijke smaak voor sommigen is de plus te groot voor mijzelf ook niet maar ik begrijp wel dat voor sommige ons machientje een beetje te groot is

  7. Dit doet mij denken aan de iPhone 5C, die zou ook zoveel goedkoper worden, helaas was die gewoon 25 euro duurder dan de voorgaande iPhone 5, met een prijskaartje van 625 euro….
    Zal nu wel niet veel verschillen, ik gok 639 euro

  8. @Marina: Één reden kan ik je wel alvast verklappen: grofweg de helft van de mensen heeft (wsl anders dan jij) geen handtas om een grote smartphone in kwijt te kunnen, dus zoekt er één op broekzakformaat 😉

  9. Origineel geplaatst door Ferryman
    @Marina: Één reden kan ik je wel alvast verklappen: grofweg de helft van de mensen heeft (wsl anders dan jij) geen handtas om een grote smartphone in kwijt te kunnen, dus zoekt er één op broekzakformaat

    Past gewoon in mijn broekzak hoor. Ik wil ook niet meer kleiner dan de plus 🙂

  10. Hoewel ik van alle maten gadgets hou, ik wil echt niet meer terug van mijn 6s Plus! Ik doe werkelijk alles met dat ding, wat ik eerst op de laptop deed. En niet onbelangrijk (voor mij persoonlijk) Navigatie (is niks op een klein scherm) Films, Games werkt veel beter op 5 inch.
    En wat het opberg verhaal betreft….dikke onzin, past overal en heeft door de walletcase plaats gemaakt voor mijn klassieke portemonee.

  11. @Rick: Je hebt je portemonnee weggedaan zodat je je telefoon in je zak kan meenemen…. En dan beweren dat formaat niet uit maakt.
    Fijn.

  12. @MLVC: En ze zeggen dat teveel zitten ongezond is, komt goed uit want dàt is toch echt onmogelijk met de plus in je broekzak 😉

  13. Ik ben in mei een paar dagen in de VS. Denk dat ik een SE ga meenemen voor mijn vrouw. Die vindt de 6(s) toch te groot en haar 4S mag zo langzamerhand wel eens vervangen worden. Als de dollarkoers dan een beetje gunstig uitpakt hebben we toch voor een mooie prijs een nette iPhone!

  14. Heb je de koers een beetje in de gaten gehouden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.