iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 26 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 26 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag op iCulture las je alweer over de FBI-zaak. Deze keer zijn de grote techbedrijven van plan om een officiële steunbetuiging voor Apple in te dienen. En wat we al vreesden, blijkt het geval: de FBI denkt dat de zaak een precedent zou scheppen, zodat straks nog meer iPhones ontgrendeld moeten worden. Ook kreeg de geruchtmakende 4-inch iPhone een nieuwe naam, de iPhone SE. Voor de liefhebbers van accessoires hebben we belachelijk dure Beats-oordoppen en een minstens zo belachelijke MacBook-selfiestick. Dat en nog veel meer in deze editie van iCulture Vandaag.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Rumkeeper-appDeze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Flitsmeister (gratis, iPhone + IAP, iOS 9.0+) - Nieuwe privacy-instellingen mogelijk bij de optie ‘Bij gebruik van app’.
  • Microsoft Excel (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Werkt nu met de opslagdienst Box. Geldt ook voor Word en PowerPoint.
  • Runkeeper - Sport-app met gps (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Nieuwe integratie met Spotify Running.
  • Foursquare City Guide (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - Te veel opties in beeld? Trek dan een cirkel, zodat je een selectie te zien krijgt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2016, 22:06
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.