Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Waarom zit er een horloge in dit Apple Watch-bandje?

Fans van de Apple Watch en klassieke uurwerken kunnen gaan sparen voor de Nico Gerard Skyview Pinnacle, het opmerkelijkste accessoire voor de Watch tot nu toe.

Nico-Gerard-Skyview-Pinnacle
Fans van klassieke horloges die toch gebruik willen maken van de mogelijkheden van de Apple Watch, kunnen hun lol op met de Skyview Pinnacle. Dit is met afstand het meest opmerkelijke accessoire voor de Apple Watch tot nu toe.


De website van Zwitserse horlogemaker Nico Gerard bewijst dat het hier niet om een flauwe grap gaat. Je kunt bij deze horlogemaker de Pinnacle namelijk bestellen vanaf $9.300 exclusief BTW. Geen goedkoop hebbeding voor je Watch dus, al kun je je afvragen welk horloge van de twee hier het accessoire is.

Nico-Gerard-Skyview

Waarom?

Op de Apple Watch kun je immers prima de tijd aflezen en we willen niet weten hoe het krasbestendige display en het niet zo krasbestendige staal er na een paar weken uitzien als je de Watch onderop je pols draagt.

We hebben onze best gedaan, maar kunnen geen praktische reden verzinnen waarom je dit dubbele horloge om je pols zou doen. Behalve dat je de Apple Watch te lelijk vindt of geen afstand kunt doen van een klassiek uurwerk.

Als je wilt bewijzen dat je geld genoeg hebt kun je immers ook gewoon een Apple Watch Edition kopen.

https://vimeo.com/134956952

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.