Reacties voor: Netatmo onthult Slimme Video Deurbel met HomeKit

Netatmo heeft een videodeurbel met HomeKit aangekondigd. De deurbel met Full-HD camera en infrarood beschikt ook over ondersteuning voor IFTTT en het eigen Netatmo Security-systeem.
Lees het complete artikel → Netatmo onthult Slimme Video Deurbel met HomeKit
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik ben benieuwd of de deurbel is aan te sluiten met de standaard twee draden die de meeste deurbellen hebben

  2. Het zou fijn zijn als Ring nu eens Homekit integratie gaat aanbieden. Door deze belofte heb ik twee jaar geleden een Ring Pro gekocht. Maar Homekit is nooit gekomen. En nu Ring van Amazon is, vrees ik dat het ook niet meer gaat gebeuren …

    • @dlo: Dat heb ik precies hetzelfde. Denk ook dat Amazon de koppeling naar Alexa veel belangrijker vind
      Heb ook via de mail wel een paar keer een toezegging gehad. Misschien de koop ongedaan laten maken als ze dit niet kunnen waarmaken?

  3. Mooi, kan de ring pro er eindelijk uit

  4. Origineel geplaatst door Reinier
    Ik ben benieuwd of de deurbel is aan te sluiten met de standaard twee draden die de meeste deurbellen hebben

    Antwoord gevonden:
    De Slimme Video Deurbel is speciaal ontworpen als vervanging van uw bestaande deurbel. Uw huidige installatie moet dus over een bedrade deurbel (beldrukker en gong) beschikken. De Slimme Video Deurbel maakt namelijk gebruik van de bestaande bedrading voor de stroomvoorziening en voor het laten werken van uw huidige gong. De Slimme Video Deurbel is niet geschikt voor draadloze deurbellen op batterijen of accu’s.

  5. Maar zijn jullie verder wel tevreden over de Ring?

    Ik sta op het punt een nieuwe deurbel te kopen maar twijfel over welke het best is.

  6. Eindelijk
    Dit klinkt als een goede deurbel (niet als grapje bedoeld). Blij dat ik effe heb gewacht met de ring aan te schaffen. Ik durfde het niet, omdat ik niet zeker wist waar de videobeelden heen gaan (als ik niet de abbo van ring nam).
    Ik wil mn videostream aan de iCloud koppelen (desnoods met extra GB bij Apple kopen) maar dat geeft mij een veiliger gevoel)
    Ik ben benieuwd naar deze bel!?!

  7. @Reinier: Thanks voor het uitzoeken. Ik wacht tot 2e helft 2019. De Ring wilde ik niet aan vanwege Amazon. Als ik de foto zie is het ook nog een mooi ding. Heb zelf thuis de thermostaat van Netatmo en de thermostaatkranen. Deze zijn zeer fraai om te zien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.