Reacties voor: Nest Cam IQ Outdoor met gezichtsherkenning nu in Nederland

Nest brengt haar 4K-camera voor buitenshuis ook uit in Nederland. De Nest Cam IQ Outdoor bevat onder andere gezichtsherkenning, zodat je precies weet wie er voor je deur staat. Verder is de camera bestand tegen zwaar weer. Een tijdje geleden kondigde Nest ook een temperatuursensor aan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb het niet zo op met deze dingen. Volgens mij, maar correct me if i’m wrong, is NEST overgenomen door Google en dan krijg ik de creeps van dit soort inventions. Gezichtsherkenning, waarschijnlijk GPS/GSM ingebouwd. Brrr….

  2. Ik heb het zo niet met die abonnementskosten. Iedere ontwikkelaar zwiert tegenwoordig met abonnementskosten. Laat dat toch…

  3. Nu nog de Nest Hello naar Nederland

  4. Gezichtherkenning in een beveiligingscamera is alleen handig als het daadwerkelijk een inbreker / dader herkent.
    Zolang dat niet het geval is en Google Nest in handen heeft ga ik deze camera’s niet kopen.

  5. Ik heb inmiddels zes camera’s van Nest hangen en ik vindt het allemaal best. Het werkt allemaal prima, fijne User Interface en strak beeld. In combinatie met het aware abonnement een mooie invulling voor stukje beveiliging.

  6. @Henri: jeetje, dan ben je een vermogen kwijt aan abonnementen. Want per Nest camera moet er toch afgerekend worden? Duur grapje.

  7. Origineel geplaatst door Roelof
    @Henri: jeetje, dan ben je een vermogen kwijt aan abonnementen. Want per Nest camera moet er toch afgerekend worden? Duur grapje.

    Dat valt echt mee hoor Roelof. Je hebt het over beveiliging van je woning en alles daaromheen. Vul dat eens in met een ander systeem en dan moet je ook investeren. Dit werkt echt heel prettig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.