Reacties voor: Nederlandse iPhone-bezitter verwacht twee nieuwe iPhones, waaronder iPhone 5

Wat verwacht de Nederlandse iPhone-gebruiker van het Let's Talk iPhone-evenement? iPhoneclub organiseerde een aantal polls om de stemming te peilen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Ik ben er nu zeker van dat er twee telefoons komen hoewel er maar één nieuw van is: de iPhone 4S en een afgeslankte iPhone 4 met 8 GB geheugen. That’s it. Niet meer niet minder. Geen schokkende nieuwe dingen. Alleen een assistent en extra functies op gebied van iOS 5 waaronder mogelijk iets met verbeterde gps functies. Meer verwacht ik inmiddels niet. Een totale nieuwe iPhone 5 acht ik de kans op nog geen 10%.

  2. Komt er op 4 oktober ook de iPod touch 5 uit? En wat voor een functies heeft deze?

  3. ik hoor dat er een iPhone 4s komt en een iPhone 6G

  4. Niks bijzonders,
    (Red.) En alweer aangepast. Tip: er is ook een rapportagefunctie voor dit soort observaties.

    OT: Leuk artikel, ben heel erg nieuwsgierig. Afwachten maar 😀

  5. Ik denk dat er maar 1 echt nieuwe komt die eigenlijk niet heel erg veel voorstelt. Gaat voor iedereen een tegenvaller worden dus. Dat is wat ik verwacht.

  6. geen idee wat er gaat komen, hoop iig niet een groter scherm, vind dit scherm groot genoeg, die paar mm groter maakt ook niks uit, als ik een groter scherm wil koop ik wel een ipad!!!

  7. gaat ios5 vanavond meteen te downloaden zijn of zal dit ook nog enkele weken duren??

  8. dat heb ik ook gelezen de fotos van de cases schijnen van een prototype te zijn die voorlopig nog niet zo komen geloof op 9to5 als ik me goed herriner

  9. Ik verwacht juist alleen een iPhone 4S in 16, 32 en 64GB. Misschien nog een iPhone 4 in 8GB.

    Nog 1,5 uur!

  10. Een leuk artikel!

    Klopt de derde paragraaf? (iPhone 5 en iPhone 4S beide populair):

    Hoe gaat die nieuwe iPhone heten? Een meerderheid van de Nederlandse iPhone-bezitters verwacht dat het nieuwe toestel de iPhone 5 gaat heten (33,5%). Ook de naam iPhone 4S is behoorlijk populair (27,5%). Bij deze poll waren meerdere antwoorden mogelijk. Op de derde plaats eindigden verrasende nieuwe functies in iOS 5

    Ik dacht dat deze paragraaf ging over de naam van de nieuwe iPhone?

  11. wa erg.. straks niks meer te hopen dan weten we alles, zal niet meevallen zonder geruchten.. maarja geruchten blijven.. eind dit jaar beginnen we weer wat apple in junu 2012 uit zal brengen… pffff.. gelukkig maar

  12. Ik hoop een geheel nieuw model die ook nog eens super duur is, zodat niet elke menske er 1 koopt omdat zijn buurmannetje, collega of kennis hem ook heeft.

  13. Er komt gewoon een iPhone met groter scherm, meer ram en een betere camera enz.
    De naam is iPhone 4S vanwege hetzelfde design;)

  14. Straks ebay in de gaten houden, het regent er vast mooie zaakjes!!!! Tijd om mijn 3gs up te daten…

  15. Deze poll werd ingevuld door 5,326 mensen.

    Da’s niet veel hè…. maar wel heel nauwkeurig vermeld 😉

  16. Ik kan niet wachten…. Samsung ook niet, HTC en Android ook niet, hebben ze weer een richtlijn. Anders weten ze niet wat ze moeten bedenken….

  17. Ik verwacht dat er een iPhone 5 met een ander uiterlijk en een iPhone 4S gaat komen. Deze zal dan alleen interne wijzigingen hebben en gaat dan heel goedkoop worden. Ik verheug me op vanavond!

  18. Is er terug een livestream beschikbaar van apple uit of doen jullie zelf weer wat. Hopelijk terug zelf want ik vond de stream van jullie 2 jaar geleden echt heel intressant.

  19. @carconceptmagazine: Had Samsung, HTC of een vergelijkbare telefoonontwikkelaar een retina display voor dat Apple daar mee kwam?

    Wat betreft:
    – HDR Foto’s maken?
    – iCloud service?
    – App Store?
    – Multitasking op de energie zuinige manier?

    Ik zeg niet dat Apple altijd origineel is, zeker niet. Kijk naar notification center. Wat ik wel wil meegeven is, als Apple iets introduceert is het vaak gepaard met kwaliteit en innovatie. Hoe vanavond ook uitpakt, ik denk niet dat Apple haar imago zomaar overboord wilt gooien met spraakherkeningssoftware. Er zal vast goed over nagedacht zijn!

  20. Ik hoop toch dat de achterkant in metaal is :), niet dat glas meer.
    Ik hoop ook de antenne op een andere en betere plaats is gestoken en de antenne zelf van betere makelijk is dan de vorige want ik heb betere ontvangst met mijn samsung van 20 euro dan met mijn iphone wat beetje onbegrijpelijk is. Groter scherm zou zeker welkom zijn en alle andere extra’s sowieso ook als een beter camera en snellere proccessor enz….

  21. Er wordt maar 1 iphone aangekondigd, de Iphone4GS. Op de uitnodiging van iphone staat ook een grote 4, het event wordt gehouden op 4 oktober en vind plaats op Infinite Loop 4. Oftewel iphone 4GS

  22. We verwachten dit niet denk ik, ik denk dat dit vooral is wat we Willen 😉

  23. Ik heb de hoop opgegeven, die iPhone 5 komt niet meer.

  24. Dat word dus de overstap naar Samsung

  25. …De meerderheid HOOPT op een iPhone 5….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.