Achter de schermen bij Let’s Talk iPhone

Vanavond zal Apple CEO Tim Cook voor het eerst de presentatie van een nieuwe iPhone geven. Wat gebeurt er achter de schermen? Een comic van Joy of Tech maakt er een grap van.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple eventVanavond is de eerste keer dat Apple CEO Tim Cook een nieuw apparaat mag aankondigen. Het tijdperk van Steve Jobs is definitief voorbij. Jobs was legendarisch om zijn keynote-presentaties, waarin de nodige krachttermen (“boom!” en “awesome!”) voorbijkwamen. Over het presentatietalent van Tim Cook weten we veel minder. Hoe slaat hij zich door zijn eerste presentatie heen. Maar belangrijker nog: weet hij hetzelfde opzwepende enthousiasme als Jobs op te roepen? En welke producten gaat hij aankondigen?

Een comic van Joy of Tech neemt de gebeurtenissen op de hak. Wat gebeurt er achter de schermen van Let’s Talk iPhone nu Tim Cook de touwtjes in handen heeft? Clowns en acrobaten? Uitsmijter voor het geval bloggers van Gizmodo proberen binnen te glippen?

tim cook apple event

Er waren wel eerder keynotes waarbij Jobs niet aanwezig was. Toen namen marketingbaas Phil Schiller en iOS-teamhoofd Scott Forstall de presentatie op zich.

Via: AllThingsD

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2011, 3:42
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.