Reacties voor: Navigon autohouder voor de iPhone te bestellen in Duitsland

Navigon verkoopt in Duitsland al de autohouder voor de iPhone. In Nederland is de houder vanaf donderdag verkrijgbaar. Wat krijg je voor 40 euro? Eigenlijk alleen een houder met zuignap.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 39 reacties

  1. Ziet er leuk uit. Zie ook dat je de iPhone kan draaien in houder, maar ik hou toch liever mijn TomTom carkitt hoor. Maar voor de prijs is het een leuke toevoeging!

  2. Ja voor die extra 60 euro koop ik veel liever de tomtom 😀

  3. Ziet er goed uit! Jammer dat er geen laadmogelijkheid bij de houder zit. Ik denk dat een losse laadkabel de totaalprijs zover verhoogt dat de TomTom houder toch wel interessant wordt.

  4. Wie riep daar dat de TomTom carkit te duur was? Wel, dít is pas een rip-off! Dit is pas een stukje plastic. Dit soort houders is overal te koop voor minder dan de helft met exact dezelfde functionaliteit, namelijk de iPhone op z’n plek houden.

    Geen voeding, geen bluetooth, geen verbeterde GPS (die echt nodig is bij de iPhone) en geen luidspreker, kortom: een stukje plastic voor bijna 100 ouderwetse guldentjes (kon het even niet laten)

  5. 40€ voor een houdertje, ? Nee, dank je:(

  6. euh, 6 euro bij dealextreme.com ?!

  7. Geef mij maar de (dure???) TT kit met alle ondersteunende iphone funtionaliteiten.

  8. Origineel geplaatst door Jan
    geen verbeterde GPS (die echt nodig is bij de iPhone)

    echt nodig??? Ik heb echt nergens last van tijdens het navigeren met de 3gs.

  9. @Neoyeah: Ik ook soms niet, maar toen het er echt op aan kwam, zoals in Parijs, moest de wegenkaart er nog wel even bij worden gepakt. Wel heb ik een warmtewerende voorruit. Ook in allerlei tests blijkt dat de GPS van de iPhone 3 GS ver onder de maat is. En TomTom komt niet met een houder met sterk verbeterde GPS omdat die van de iPhone 3GS zo geweldig is natuurlijk.

    Dus om nu te zeggen dat er niets aan de hand is….

  10. Mooi ding, maar erg duur, en waarom zou navigon dit nou in godsnaam uitbrengen??

  11. Jammer dat ie zo kort is (zo dicht op de ruit blijft). Ik heb nu een belkin met een lange poot.. maar deze is weer niet simpel te draaien naar een landschap-stand… Ik wacht nog steeds op de mix van de twee gewenste eigenschappen. Ik hou me aanbevolen…

  12. Dit heeft zojuist bevestigt dat de TT houder helemaal niet zo duur is…

  13. Hm, blijf voorlopig nog maar even bij de Richter, Brodit combi.

  14. Haha, wie zegt dat een TT houder voor verbeterde gps écht nodig is mag van mij zn hele iphone mét houder opeten, bij mij werkt hij prima, een fix binnen 5 seconden en met een houdertje van 6 euro en een lader die ik al had liggen van een oude ipod prima voor mij

  15. Lol Philips verkoopt al maanden precies hetzelfde ding voor €23,95 alleen deze mount heeft geen raamhouder maar die doe je in je ventilatie kanaal. Past perfect in mijn auto en bij de halffords koop je een USB lader een tientje voor alle bekende mobieltjes. Ik geniet al weken van een prima navigatie en merk nauwelijs uitval.

    Die tt lader is leuk maar ik wil geen aparaat van 100 euro voor mijn ruit laten hangen. Nu hangt er een stukje plastic aan mijn ventilatie rooster en de houder kan ik binnen gebruiken als bureau standaard.

    Dit alles heeft me dan €40.- gekost… Die kringetjes rond je raam vragen gewoon om nachtelijk bezoek in je auto!

  16. @Jan:
    Nou je kan mij meer vertellen boor maar heb nog nooit gps problemen gehad, ook niet toen “het erop aan kwam”! Altijd super fix en nooit kwijt! Wel met navigon uiteraard

  17. Jelmer:
    Volgens mij zijn er ook nog ontwikkel en assemblage kosten.
    Ik heb er zojuist 2 Tomtom carkit’s besteld.

    Antwoord – Quote – Rapporteer

    Rsport20 zei op 8 oktober 2009 om 16:31
    200 euri voor het setje (software met houder)
    Die’s gehkkk !

    Jelmer:
    Wie zij dit ook al weer?

  18. Origineel geplaatst door BLaCKouTZz
    Lol Philips verkoopt al maanden precies hetzelfde ding voor €23,95 alleen deze mount heeft geen raamhouder maar die doe je in je ventilatie kanaal. Past perfect in mijn auto en bij de halffords koop je een USB lader een tientje voor alle bekende mobieltjes. Ik geniet al weken van een prima navigatie en merk nauwelijs uitval. Die tt lader is leuk maar ik wil geen aparaat van 100 euro voor mijn ruit laten hangen. Nu hangt er een stukje plastic aan mijn ventilatie rooster en de houder kan ik binnen gebruiken als bureau standaard. Dit alles heeft me dan €40.- gekost… Die kringetjes rond je raam vragen gewoon om nachtelijk bezoek in je auto!

    Zou je misschien kunnen vertellen waar ik dat houdertje zou kunnen krijgen? Ik heb zelf wel een houder in mijn ventilatierooster, alleen die kan ik niet draaien van verticaal naar horizontaal.

  19. Wat als volgend jaar de nieuwe iphone er is?Dan zullen we alweer een nieuwe houder moeten kopen?
    En tja,deze houder laad ook tijdens het rijden niet op en dat vind ik een minpunt.

  20. Als hij niet van afmetingen veranderd niet he. Anders wel ja.

    Als jij een hond heb, die gaat dood en je neemt een konijn, dan zal je ook een nieuwe drinkensbak/fles moeten kopen

  21. Veel mensen klaagden over de 100e voor de TomTom kit, nou 40e voor alleen een stuk plastic vind ik ook goed prijzig.

    Met een beetje neuzen vind je voor nog geen twee tientjes een goede houder.

  22. Origineel geplaatst door ksh
    Zou je misschien kunnen vertellen waar ik dat houdertje zou kunnen krijgen? Ik heb zelf wel een houder in mijn ventilatierooster, alleen die kan ik niet draaien van verticaal naar horizontaal.

    http://shop.philips.nl/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductDetailsPage&Locale=nl_NL&SiteID=rpeeub2c&productID=165103100

    Ik vraag me alleen af of die ook past voor een 3GS. En zo te zien past mijn 3GS er niet in omdat ik een Incipio Feather hoesje eromheen heb 🙁

  23. 28-10-2009 07:35:00 TomTom gemiddelde verkoopprijs KW3 2009 EUR99
    28-10-2009 07:34:00 TomTom: verkochte PND’s KW3 2009 2,58 miljoen

  24. Gemiste kans van Navigon! Merk toch dat ik in mijn Brodit houder bij mijn Parrot Mki9200 toch een slechte GPS fix heb. Heb nu al een paar keer ervaren dat juist op het moment dat ik 5-10 min. van mijn eindbestemming ben, de GPS wegvalt of zelfs mijn iPhone herstart… Gelukkig heb ik als back-up Google Maps via 3G maar dat kan toch niet de bedoeling zijn… Ik hoop dat de update naar 3.12 daar wat verbetering in heeft gebracht. Noodzaak om 100 euro te investeren is er dus nog niet.

  25. Mooie houder, kan ik mijn A/V kabel gewoon op aansluiten zodat de kids achterin de auto filmpjes kunnen kijken en muziek via de DVD-speler in de auto gaat. Bij de TT-houder kan ik die kabel niet aansluiten.

    @Jan: Lekker belangrijk, alsof Navigon schuldig is aan slecht GPS-ontvangst van je iPhone. Da’s net zoiets als zeggen dat je auto te duur rijdt omdat-ie blauw is. 😀

  26. @dirkuijt: heb je een linkje dirkuijt? 🙂

  27. Origineel geplaatst door Thomas11NL
    Haha, wie zegt dat een TT houder voor verbeterde gps écht nodig is mag van mij zn hele iphone mét houder opeten, bij mij werkt hij prima, een fix binnen 5 seconden en met een houdertje van 6 euro en een lader die ik al had liggen van een oude ipod prima voor mij

    Hey Thomas11 en jij mag van mij je iPhone met houdertje van 6 euro en ladertje stoppen….nah ja laat maar.
    Fijn dat het bij jou goed werkt maar na alle klachten die op deze site en elders al voorbij zijn gekomen kun je niet ontkennen dat er problemen zijn. Ben blij voor jou hoor maar ga de problemen van anderen niet af zitten zeiken.

  28. Origineel geplaatst door Thomas11NL
    Haha, wie zegt dat een TT houder voor verbeterde gps écht nodig is mag van mij zn hele iphone mét houder opeten, bij mij werkt hij prima, een fix binnen 5 seconden en met een houdertje van 6 euro en een lader die ik al had liggen van een oude ipod prima voor mij

    Probeer maar eens met je FANTASTISCHE ingebouwde GPS ontvangst te navigeren in een grote stad met hoge gebouwen om je heen. Wat een drama. Als je dat een acceptabele manier van navigeren vindt, heb je kennelijk weinig ervaring met ‘echte’ navigatiesystemen.
    Ik was in Rome toch echt blij dat ik naast mijn iPhone met Navigon ook mijn good old Tomtommetje bij me had. Juist op de cruciale/lastige momenten liet Navigon (of beter gezegd: de GPS ontvangst van mijn iPhone) het totaal afweten.
    Ik heb nu een losse bluetooth GPS muis in mijn auto liggen, werkt prima met RoqyGPS.

    Evengoed is de TT houder een koopje in vergelijking met dit ding van Navigon. 40 Euro!!!! voor een passieve, plastic houder zonder meerwaarde. Ik vond dat ding van TT al duur, maar die biedt dan tenminste nog wat extra’s.

  29. Het is toch vreemd allemaal ik vind 40 euro voor een houder zonder functies echt te duur heb hier op de iPhoneclub een griffin houder gekocht voor 30 tientjes die kan je stellen hoe ver je hem van de ruit af wil hebben er zaten drie verschillende houder bij voor de 2G 3G en iPod. Maar wat ik zo vreemd vind is dat iedereen een andere ervaring heeft over de gps fix ik ben echt genoodzaakt om met me 3G een TomTom carkitt te kopen want ik heb gewoon nergens een fix dus ja het is allemaal wat

  30. Origineel geplaatst door Chris
    Maar wat ik zo vreemd vind is dat iedereen een andere ervaring heeft over de gps fix ik ben echt genoodzaakt om met me 3G een TomTom carkitt te kopen want ik heb gewoon nergens een fix dus ja het is allemaal wat

    Sommige mensen zijn kennelijk erg snel tevreden. Of ze kijken door de bekende roze bril naar hun iPhone. Nogmaals: de GPS van een iPhone werkt wel maar lang niet zo goed als die van een PNA of van de TomTom carkit.

    PS Naam veranderd in JanG omdat er nog een Jan actief is. Dit geeft verwarring.

  31. @Chris:

    Een Griffin houder voor 30 tientjes, toe maar. En dan vind je 40 euro te duur? 😉 😛

  32. Daar kan je nog iets mee en zitten kabeltjes bij voor aux gewoon een hoop extra deeltjes bij navigon helemaal niks

  33. Origineel geplaatst door dirkuijt
    euh, 6 euro bij dealextreme.com ?!

    Inderdaad, die heb ik! en doet het erg goed 😀

  34. Waarom staat bovenaan dat er geen kabel bijgeleverd wordt om je iphone op te laden terwijl dit wel zo is ?
    Kijk maar naar Smartphoneshop.

  35. Ik ben niet snel tevreden En vind het bijzonder irritant dat ik geen goede fix krijg maar elke keer er over door gaan zorgt er niet voor dat mijn gps wel goed gaat werken ik heb het onderhand wel geaccepteerd en omdat ik vrachtwagen chauffeur ben koop ik nu toch maar die carkitt dan heb ik alles in 1. En ja ik hoop dat ik als ik mijn volgende iPhone aanschaf dat deze problemen zijn opgelost want ondanks de slecht gps ontvangst vind ik dit de leukste en fijnste telefoon die ik ooit heb gehad en heb er heel wat versleten @JanG:

  36. Origineel geplaatst door Chris
    Ik ben niet snel tevreden

    Chris, ik bedoel jou niet, maar degene dien roepen dat het allemaal perfect functioneert met ingebouwde GPS.

    Ik denk dat je met je iPhone en een TomTom carkit probleemloos in je vrachtwagen kunt navigeren.

  37. @OrangMalu: Die kabel wordt door de smartphoneshop zelf bijgeleverd. Als je even naar de prijs kijkt, dan zie je dat deze 50 euro is. De houder kost 40 euro, een tientje voor de usb lader dus.

  38. Bij PDAshop nu ook, en incl autolader €49,-

    PDAshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.