Navigon autohouder voor de iPhone te bestellen in Duitsland

Navigon verkoopt in Duitsland al de autohouder voor de iPhone. In Nederland is de houder vanaf donderdag verkrijgbaar. Wat krijg je voor 40 euro? Eigenlijk alleen een houder met zuignap.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

navigon autohouder
In Nederland gaat de verkoop van de Navigon-autohouder aanstaande donderdag van start via één webwinkelier (PDAshop), maar in Duitsland is de houder al verkrijgbaar in de eigen Navigon-shop. Je betaalt €39,99 en moet rekening houden met een levertijd van 2 tot 3 dagen.

In tegenstelling tot de autohouder van TomTom bevat deze beugel geen ingebouwde technologie zoals Bluetooth, een speaker of een gps-ontvanger. De prijs ligt dan ook een stuk lager. Verder krijg je er geen kabels bij, om bijvoorbeeld je iPhone tijdens het rijden te kunnen opladen. Er wordt een oplaadkabel en aanstekerplug van het merk Belkin meegeleverd. De autohouder werd in september aangekondigd tijdens de beurs IFA in Berlijn. Navigon is de tweede grote navigatiefabrikant die een beugel voor de iPhone uitbrengt. Toch is het apart dat Navigon zo lang heeft gewacht: de navigatiesoftware is al sinds juni 2009 verkrijgbaar terwijl er in feite alleen een plastic beugel met zuignap hoefde te worden geproduceerd.

Meer info: Navigon webwinkel
Te koop: iPhoneclub Shop (€39,95).
Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2009, 19:11
Categorieën Accessoires, iOS
Onderwerpen Navigatie, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.