Apple gaat voor de kerst geen producten meer lanceren

Volgens Apple's VP Phil Schiller komen er dit jaar geen nieuwe producten meer vóór de kerst. De kerstman zou dus voldoende moeten hebben aan het huidige aanbod in de Apple Store.

gift wrap apple storeApple heeft nog maar net een nieuwe reeks iMacs, Mac mini’s en een MacBook gelanceerd of de geruchten duiken alweer op over nieuwe producten. Er zou nog een nieuwe MacBook Pro onderweg zijn en die Apple Tablet zou ook nog wel eens dit jaar nog kunnen komen. Tijdens een mediabriefing van Apple vertelde Phil Schiller echter, dat er dit jaar geen Apple-producten meer bijkomen. De geruchten kunnen dus weer tot volgend jaar in de kast. Hoewel… toen Gizmodo’s Brian Lam de quote publiceerde (“There are not going to be any new Apple products this year.”) werden ze gebeld met de mededeling dat ze het niet goed hadden begrepen.

Phil Schiller zou gezegd hebben: “the holiday line-up is set”. Er kunnen dus nog best een paar producten na de kerst gelanceerd worden, maar wie een kerstkadootje voor vrienden en familie zoekt, zal het moeten doen met het aanbod dat nu in de Apple Store verkrijgbaar is.

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 16:38
Categorie Apple
Onderwerpen apple, kerst, phil schiller

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.