Apple gaat voor de kerst geen producten meer lanceren

Volgens Apple's VP Phil Schiller komen er dit jaar geen nieuwe producten meer vóór de kerst. De kerstman zou dus voldoende moeten hebben aan het huidige aanbod in de Apple Store.

gift wrap apple storeApple heeft nog maar net een nieuwe reeks iMacs, Mac mini’s en een MacBook gelanceerd of de geruchten duiken alweer op over nieuwe producten. Er zou nog een nieuwe MacBook Pro onderweg zijn en die Apple Tablet zou ook nog wel eens dit jaar nog kunnen komen. Tijdens een mediabriefing van Apple vertelde Phil Schiller echter, dat er dit jaar geen Apple-producten meer bijkomen. De geruchten kunnen dus weer tot volgend jaar in de kast. Hoewel… toen Gizmodo’s Brian Lam de quote publiceerde (“There are not going to be any new Apple products this year.”) werden ze gebeld met de mededeling dat ze het niet goed hadden begrepen.


Phil Schiller zou gezegd hebben: “the holiday line-up is set”. Er kunnen dus nog best een paar producten na de kerst gelanceerd worden, maar wie een kerstkadootje voor vrienden en familie zoekt, zal het moeten doen met het aanbod dat nu in de Apple Store verkrijgbaar is.

Via: Gizmodo

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.