OWLE Bubo iPhone-houder voor videofilmers nu te koop

OWLE Bubo is een houder waarmee je de iPhone 3GS makkelijker kunt vasthouden tijdens het videofilmen en fotograferen. De houder lijkt op een Marware GameGrip, maar is in aluminium uitgevoerd en bevat een ingebouwde microfoon en macrolens.

owle iphoneMensen die met hun iPhone 3GS videofilmpjes willen maken kunnen bij OWLE terecht. Zij kondigden eerder al de OWLE Bubo camera-mount voor de iPhone aan en dit accessoire is vanaf nu te bestellen. Met de houder kun je je iPhone steviger vasthouden terwijl een ingebouwd microfoonhulpstuk en een 37 mm groothoek- en macrolens zorgen voor een betere audio- en beeldkwaliteit. De OWLE (Optical Widget for Live Enhancement) ziet eruit als een Marware GameGrip: met twee handen klem je het hulpstuk vast.

Aan de voorzijde zie je niet, dat je met een iPhone aan het filmen bent. De OWLE Bubo camerahouder is ook te gebruiken om foto’s te maken. Het is gemaakt van geanodiseerd aluminium en kost $99,95. Het ‘bolletje’ aan de zijkant is daadwerkelijk een telefoon en de lens is ook van aluminium gemaakt. Alleen de hoes waar je de iPhone in moet stoppen is van rubber gemaakt. OWLE is van plan om in de toekomst een betaalbare uitvoering van de OWLE Bubo uit te brengen.

Verkrijgbaar via: Owle Shop

owle houder voor iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 22:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.