My InstaAlbum: sorteren van je Instagram iPhone-foto’s

My InstaAlbum is een app waarmee je foto's die in met Instagram hebt gepubliceerd, kunt orderen, filteren en doorzoeken. De app toont alleen jouw eigen foto's, met bijvoorbeeld een plattegrond of kalender.

my instaalbumMy InstaAlbum is een app van Positano Cat Studio, waarmee je je foto’s van Instagram kan ordenen. In de Instagram-app kun je natuurlijk je foto’s terugzoeken, maar daar staan ze tussen de foto’s van alle vrienden. Met InstaAlbum lees je de foto’s van Instagam in, waarna je ze op drie manieren kunt bekijken: Album, Group en Location. In de Album-weergave kun je een raster van eerder gemaakte foto’s zien, of via een kalenderfunctie zien welke foto’s je op een bepaalde dag hebt gemaakt. Je ziet ook hoeveel foto’s je in een bepaalde maand hebt geüpload. Via een agenda-achtige interface kun je bladeren door de dagen en maanden. Net als in de standaard agenda van de iPhone zie je een puntje in de agenda, als je op die dag één of meer foto’s hebt gemaakt. Je kunt in de Album-weergave meerdere foto’s selecteren, waarna je ze lokaal opslaat of naar het klembord kopieert.


Je kunt foto’s vanuit de app ook opslaan naar Dropbox, delen via e-mail of MMS of op Twitter of Facebook plaatsen. In My InstaAlbum kun je je foto’s ook op Group-niveau filteren op tag, plaats of filter, zodat je precies kunt zien welke foto’s je met een bepaald filter hebt gemaakt. Via de Locations-functie bekijk je je foto’s als rode punaises op een kaart. Een handige app voor mensen die al zoveel foto’s op Instagram hebben geplaatst, dat ze de weg kwijt zijn.

Downloaden: My InstaAlbum (€0,79)

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.