Reacties voor: Muziekdienst Amazon Cloud Player werkt niet ideaal op de iPhone

Amazon heeft sneller dan Google en Apple haar online muziekruimte gelanceerd. Amazon Cloud Player laat je bestanden uploaden en ze vanaf elk apparaat beluisteren, alleen vanaf de iPhone gaat dat minder succesvol.
Bart Breij -

Reacties: 12 reacties

  1. Werkt inderdaad waardeloos op de iPhone

  2. niet om het een of ander da’k bang ben voor het Big Brother effect. Maar zeg nou eerlijk, je muziek bestandjes verkregen via Limewire of whateffer, dat zie die knakkers ook wel, toch ? wie garandeert dat een muziek FBI niet even komt neuzen ? Er zijn er toch al een aantal die een mega boete aan de broek hebben hangen.

  3. Uhm.. jongens en meisjes…dit is nog niet geoptimaliseerd voor de iPhone, dat geeft Amazon heel helder aan. Algemene regel bij het schrijven over zaken: beschrijf nooit wat je niet ziet (een iPhone app dus).

  4. Aantwerkennogiets heeft wel gelijk denk ik. DRM-vrije MP3’s haal je er zo uit. En wat met mensen die geen unlimited data-abo hebben? In België zijn die dingen nog steeds vrij duur. Ik heb “maar” 500mb per maand. Is voorlopig net genoeg. Maar als ik onderweg muziek wil gaan streamen lijkt het wel veel te weinig… Of niet?

  5. @aantwerknogffdannaarhuis: 1 geluk wij in Nl mogen downloaden alleen mogen we het net vanuit Nl uploaden

  6. Ik vraag me af of dat ligt aan Amazon of aan Apple dat er nog geen app te krijgen is.

  7. Zo’n cloud muziek kluis lijkt me op zich ideaal, alleen is 5GB uiteraard bespottelijk weinig, dan kun je het net zo goed gewoon op je telefoon offline zetten.
    Mijn muziek collectie (die voor 98% bestaat uit muziek geript vanaf legaal gekochte CDs, restant gratis downloads via ‘ alternatieve bronnen’) is nu zo’n 180 GB, waardoor ik op mijn 32 GB iPhone nu lastige keuzes moet maken wat er wel en niet op te zetten. Een cloud dienst waar ik de volledige 180GB op kon zetten zou dan ideaal zijn: altijd ALLE muziek beschikbaar.

    Al moet ik ook zeggen dat de 3G dekking dan wel fors moet verbeteren. Dankzij T-Mobile is tijdens mijn reis als treinforens tussen Utrecht-Amsterdam Amstel vice versa Spotify bijvoorbeeld onbruikbaar vanwege slecht bereik. Dan heb je dus niet zoveel aan de cloud.

  8. Origineel geplaatst door Harry
    @aantwerknogffdannaarhuis: 1 geluk wij in Nl mogen downloaden alleen mogen we het niet vanuit Nl uploaden

    Dan hebben we dus helemaal niets aan deze service 😉

  9. @Xander Mol:
    En wanneer wil je die 180 GB (ca. 125 dagen continu) muziek dan mobiel afspelen? Beetje irreëel lijkt me…

  10. @aantwerknogffdannaarhuis: Er is nog nooit iemand veroordeeld puur voor het in bezit hebben van mp3 bestanden. In de US is wel eens iemand veroordeeld voor het downloaden van mp3’s van een sharing site.

    Het beschikbaar maken van downloads wordt in nederland wel aangepakt, met wisselend succes. Maar met de amazon cloud player maak je je bestanden niet beschikbaar voor anderen.

  11. @aantwerknogffdannaarhuis: In Nederland is het downloaden van audio en video bestanden legaal. Alleen uploaden om te delen(peer to peer, usenet of andere sharediensten)is illegaal

  12. Origineel geplaatst door iNick
    @Xander Mol: En wanneer wil je die 180 GB (ca. 125 dagen continu) muziek dan mobiel afspelen? Beetje irreëel lijkt me…

    Het gaat er ook niet om dat ik al die muziek ook daadwerkelijk allemaal in zeg een jaar beluister.

    Het gaat er wel om dat ik het behoorlijk frustrerend vind als je eens denkt ‘hé, ik heb zin in die CD’ en die blijkt dan weer net niet op de iPhone te staan.

    Los daarvan: ik gebruik vrij vaak (eigenlijk vrijwel altijd) shuffle play op mijn iPod en vind het soms erg verrassend prettig eens een nummer te horen waarvan ik denk ‘hé, die heb ik lang niet gehoord….’.

    Daarom dus. Niet omdat ik die volledige 180 GB inderdaad kan afluisteren binnen een overzienbare tijd. Wel omdat ik gewoon niet wil hoeven nadenken wat ik wel of niet bij me heb.

    Zal toch niet de enige zijn die er zo overdenkt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.