Reacties voor: MultiExchange: meerdere Exchange-accounts op je iPhone (jailbreak)

MultiExchange is een applicatie waarmee je op een iPhone (na een jailbreak) meerdere Microsoft Exchange-accounts en GMail-accounts kunt gebruiken. MultiExchange synchroniseert ze allemaal.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

 1. Ach, AddExchange doet het bij mij prima. Heb er in totaal maar 2 nodig 🙂

 2. @Eddy: Nuttige reactie! Die van mij ook trouwens 😉

 3. Geweldig!

  Ik vind het vrij maf dat de meerdere exchange accounts prima samen leven op één iPhone, maar dat Apple het niet ondersteund. Wellicht dat het ermee te maken heeft dat ze het aantal openstaande verbindingen willen beperken (voor push staat er namelijk continue een verbinding open waar zeer sporadisch wat data overheen gaat).

 4. Kijk die gmail ondersteuning vind ik wel zo handig dan ja! Maar wat ik nou niet helemaal begrijp uit het artikel, het blijft toch gewoon exact hetzelfde werken als exchange nu al doet alleen dan met meerdere
  accounts?

 5. Ik zoek naar aanleiding van de link in dit bericht naar AddExchange en kan die niet meer vinden. Is deze komen te vervallen met de relsease van MultiExchange ?

 6. Tja, push…het werkt een week goed en dan opeens trekt push de batterij leeg. Oftewel: soms werkt het prima, soms wordt ie te heet.
  Of dit nu aan de iPhone ligt op Gmail is mij niet bekend.

 7. Het zou nu nog mooi zijn als andere dan de standaard PIM van de Iphone (bijv PI van WebIs) middels push vanuit Exchange gesynct kunnen worden met deze pushtechnologie…

 8. Wat ik zo raar vind van Google, is dat hij al mijn contacten (inclusief 1500 mensen die ik ooit gemaild heb) in mijn telefoonlijst zet. Dit is zwaar irritant.

  Met iTunes werkt synchroniseren met Google Contacts, ook voor geen meter. Echt raar en weer is Apple weer eens het bedrijf wat het niet snapt.

  Vind het toch een beetje jammer dat je bij een iphone gewoon echt een jailbreak nodig hebt. Apple blokkeert gewoon teveel.

 9. Origineel geplaatst door Rawish
  Maar wat ik nou niet helemaal begrijp uit het artikel, het blijft toch gewoon exact hetzelfde werken als exchange nu al doet alleen dan met meerdere
  accounts?

  Eh, duh, daar gaat het toch juist over ?

 10. Origineel geplaatst door Blogem
  Wellicht dat het ermee te maken heeft dat ze het aantal openstaande verbindingen willen beperken (voor push staat er namelijk continue een verbinding open waar zeer sporadisch wat data overheen gaat).

  Met pushmail staat er NIET constant een verbinding open.
  Bovendien, wat kan Apple dat schelen ?

 11. Iemand een idee hoe je exchange instellingen moet maken voor een ………….@live.nl account op een iphone ??

 12. ik heb 2 exchange accounts op mijn iphone en dat zonder verdere aanpassing. Dus dat kon al eerder. Ik begrijp dus niet waarom je dan een speciaal progje voor nodig hebt.

 13. Origineel geplaatst door petje
  ik heb 2 exchange accounts op mijn iphone en dat zonder verdere aanpassing. Dus dat kon al eerder. Ik begrijp dus niet waarom je dan een speciaal progje voor nodig hebt.

  Simpel, omdat dat helemaal niet kan.
  Je zal wellicht 1 van de accounts met POP of IMAP hebben, maar zeker niet beiden als Exchange account als je niets hebt aangepast.

 14. @Flugel: Apple en anderen hebben daar absoluut niets mee te maken. Google heeft gewoon 1 van de meest gare implementaties van een “adresboek” (voor zover je dat nog kunt noemen). De manier waarop jij synchroniseert zorgt er voor dat hij letterlijk en figuurlijk al je contacten synct, daar horen dan ook alle adressen bij die je ooit eens gemaild hebt. Dat probleem is dus een Gmail probleem en vindt je ook bij alle andere devices. Google snapt kennelijk niet wat een adresboek is en hoe de synchronisatie met een adresboek zou moeten werken.

  Het gebruik van meer dan 1 Exchange account is iets wat heel erg lastig is waardoor 99,99% van de apparaten waarop je een Exchange account kunt gebruiken beperkt is tot maar liefst 1 Exchange account. Zelfs Outlook t/m 2007 heeft die beperking. Wederom heeft dat dus niets met Apple te maken.

  Beetje jammer om met je vinger in de verkeerde richting te wijzen en ook een beetje jammer dat je inderdaad niet zo eenvoudig meer dan 1 Exchange account aan een mail applicatie (waar dan ook!) kunt toevoegen.

 15. klopt, ik was even kwijt dat ik imap gebruikte wat overigens perfect werkt met een SBserver@SnijdeA:

 16. Origineel geplaatst door petje
  klopt, ik was even kwijt dat ik imap gebruikte wat overigens perfect werkt met een SBserver@SnijdeA:

  Allesbehalve perfect.
  1. Geen push.
  2. Geen contacts en agenda sync.
  3. Niet per definitie SSL … gevaarlijk dus.

 17. Origineel geplaatst door Ed van der Schoot
  live.nl

  Dat gaat niet.
  Dan moet je je mail eerst forwarden naar een Exchange omgeving.

 18. Origineel geplaatst door Prutsovic
  Tja, push…het werkt een week goed en dan opeens trekt push de batterij leeg. Oftewel: soms werkt het prima, soms wordt ie te heet.Of dit nu aan de iPhone ligt op Gmail is mij niet bekend.

  Geen last van, push aan of uit is zonder veel wijzigingen 1 ping per 15 minuten, daar raakt je batterij niet veel sneller leeg van.

 19. Werkt perfect, bv de agenda van een collega erbij te zien in 1agenda, zelf heb ik Exchange op de zaak en kerio op een win7 machine thuis. Alle latops, macbooks en iphones synchroon.

 20. Origineel geplaatst door Ed van der Schoot
  Iemand een idee hoe je exchange instellingen moet maken voor een ………….@live.nl account op een iphone ??

  Ik gebruik mBox mail. Met push ondersteuning voor hotmail adressen. Tevreden gebruiker.

 21. @Max: Kun jij dan ook de openbare agenda’s van een exchange server inzien op d Iphone? Grt

 22. Sinds ik Addexchange heb geïnstalleerd is mijn accu wel HEEEEL snel leeg. twee keer laden op een dag is niet vreemd.

 23. je kunt via m.google.com/sync taal ENGELS wel meerdere google agenda’s sync met je iphone. Misschien je google agenda sync met bv outlook en deze weer met iphone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.