MultiExchange: meerdere Exchange-accounts op je iPhone (jailbreak)

MultiExchange is een applicatie waarmee je op een iPhone (na een jailbreak) meerdere Microsoft Exchange-accounts en GMail-accounts kunt gebruiken. MultiExchange synchroniseert ze allemaal.

exchange gmailKortgeleden schreven we over AddExchange, waarmee je twee Exchange-accounts op je iPhone kunt gebruiken. Helaas: niet meer dan twee waren daarmee mogelijk. Ontwikkelaar Tom Zickel heeft nu een alternatief via Cydia beschikbaar gesteld: MultiExchange. Zoals de naam al aangeeft kun je hiermee veel meer Exchange-accounts gebruiken. Het mooie is dat de applicatie ook GMail ondersteunt, zodat je voor een combinatie van Exchange- en GMail-accounts pushmail kunt ontvangen. Normaal kan de iPhone maar één Exchange-account aan.


Om MultiExchange te kunnen gebruiken heb je een iPhone met firmware 3.0 en hoger nodig (het is tot en met versie 3.1.2 getest). Een jailbreak is hiervoor natuurlijk ook vereist. MultiExchange synchroniseert de agenda’s, contactenlijst en e-mailberichten en stuurt nieuw binnenkomende mail als push door (dus in de oorspronkelijke betekenis van push, niet de push notificaties van Apple). MultiExchange is voor $0,99 te koop in de Cydia Store.

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.