iSnapMe: iPhone-zelfportretten maken met een miniatuurschepje

iSnapMe levert voor $20 de oplossing voor een lastig probleem: zelfportretten maken op de iPhone. Via een constructie met spiegels kun je zelf op het scherm blijven kijken.

isnapmeEr zijn soms van die iPhone-accessoires waarvan je je afvraagt of er nu echt mensen zijn die er behoefte aan hebben. iSnapMe los bijvoorbeeld het lastige probleem op dat je met de iPhone maar moeilijk zelfportretten kunt maken. Andere mobiele telefoons beschikken veelal over een spiegeltje en steeds vaker ook een led-flitser om te zorgen dat je gezicht een donkere vlek wordt. Voor de iPhone heb je met iSnapMe een oplossing in handen. Het accessoire lijkt op een soort poepschepje voor hamsters. Met twee zuignappen kleef je de iSnapMe aan de achterkant van de iPhone.


isnapmeVervolgens hoef je alleen nog maar breed lachend naar het scherm van je iPhone te kijken, waarbij het beeld via twee spiegels in de iPhone-camera wordt gereflecteerd. Met als resultaat dat je het eindresultaat meteen op je scherm kunt zien en zonder te zoeken op de sluiterknop kunt drukken.

Er is trouwens een veel makkelijker techniek voor zelfportretten, waarmee je de aankoopprijs van dit accessoire ($20) kunt besparen: houd alvast je vinger op de sluiterknop, kijk in de camera en laat pas los als je er klaar voor bent. Je hoeft dan niet op de tast de sluiterknop te vinden, maar moet nog wel de iPhone omdraaien om het resultaat te zien.

iSnapMe is voor $19,95 te koop via de online winkel van de fabrikant.
Meer info: iSnapMe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 januari 2010 om 15:04
Categorie
Accessoires
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.