Reacties voor: MTV Mobile verhoogt abonnementsprijzen vanaf 12 december

MTV Mobile gaat vanaf 12 december nieuwe, duurdere abonnementen aanbieden. Deze abonnementen laten nieuwe gebruikers zelf een bundel samenstellen, maar verplichten wel dat je zowel een bel- als internetpakket afneemt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. De perfecte bundels !! Gewoon je belpakket zelf samen stellen en dan kan je nooit zeuren dat je opgelicht bent ..

    alleen zijn de bundels wel afschuwelijk hoog !!

    2000MB + 300 Min = 60 euro !! of toch niet !!

  2. Daar zijn je ook aardige geschift zeg.

  3. Ik heb voor die 27,50 op het moment onbeperkt internet… Ze hadden het al naar 1 GB gezet, gelukkig was ik nog op tijd om deze geldslag voor te zijn.

  4. 2 tot 4 jaar geleden zaten bij deze bedragen een nieuwe iphone bij!

    dit is echt niet meer te betalen voor de mensen…

    en dan wil T-Mobile me ook al weer niet hebben! omdat ik teveel verbruik, schandalig die providers, dat dit allemaal zomaar kan.

  5. Ze graven hun graf gewoon weer wat dieper

  6. Ach, ze geven nog wel onbeperkt internet en nog tegen betere voorwaarden dan t-mobile (Buiten de bundel max snelheid van 384 kbps/128 kbps tegenover 64/64 Kbps van t-mobile)

  7. Die belminuten zijn nog wel ok (het kan goedkoper, maar er zijn ook genoeg duurdere abonnementen), maar dat internet is duur!
    Lijkt wel of niet alleen Vodafone, maar ook de dochterondernemingen ervan belachelijk duur worden.

    Gelukkig zijn er ook nog providers waar je voor een tientje tot 1GB internet krijgt (en dat noemen ze gewoon netjes 1024MB en ronden ze dus niet af op 1000MB).

    Kleine correctie: ik dacht dat MTV mobile onder Vodafone hing, maar dat is Sizz. MTV hoort, zoals ik net lees in het stukje, bij KPN.

  8. MTV mobile is geen dochteronderneming van vodafone ๐Ÿ˜‰

  9. Als je naar prijs- kwaliteit kijkt ben je tot nu toe nog het beste bij of Telfort of Sizz uit.
    T-Mobile neem ik persoonlijk niet mee om een abonnement voor mijn iPhone uit te zoeken. Kwaliteit van dat netwerk ben ik na 2 jaar meer dan beu en blij dat ik er van verlost ben! Wat een T-Mohel was dat!

  10. Boycotten die oplichters.
    Wordt toch eens wakker mensen dit is gewoon belachelijk .

  11. Wirelesscircle.nl gebruikt nog fair use voor een 10 (KPN netwerk)

  12. @Jeffrey: Klopt wat je zegt. T-Mobile heeft een slechte ontvangst Over Sizz weet ik het niet maar van Telfort wel, de ontvangst is meestal 5 strepen, de internetsnelheid is 3,6 mb/s. Vrij snel dus. Bij Telfort en Sizz kom je waarschijnlijk toch het goedkoopste uit voor hetzelfde geld

  13. Ik mis de tijden dat ongeacht welk internet abo je nam je 10 euro per maand betaald zonder data limieten of FUP’s

  14. Whahahahahaha duuuuuh, dit is er 1 die op het netwerk van KPN zit. Je weet toch: degenen die het dichtste bij de baas van het kartel staan, zijn de grootste criminelen ๐Ÿ™‚

  15. @manny: Sizz zit volledig op het Vodafone netwerk en is een samenwerking tussen Vodafone en RTL. Lijkt mij dat je met Sizz en Telfort op dit moment het beste uit bent wanneer je relatief goedkoop 1 GB wilt hebben met een beetje oude prijzen en voorwaarden.

  16. Ik zit zelf bij Hollandsnieuwe en daar betaal ik voor 275 min/sms en 1GB internet 20 euro per maand. Ben ik zelf erg tevreden over en koop volgend jaar gewoon een losse iPhone. Die prijzen zijn echt belachelijk bij die providers!

  17. Ik heb nog een sim only van VF. 14.95 voor 400min/sms en internet obv FUP 3.6Mbit en afrekenen per seconde.

  18. Was laatst een abonnement voor mijn zoon aan het uitzoeken. Kwam uit bij Ben. 1GB internet kostte een paar weken geleden 9.95 euro. Keek ik van de week weer, waren de voorwaarden aangepast. Nu is het nog 500Mb voor 9.95euro. Dit is een prijsverhoging van 100%!!. En dit alles wordt heel sneaky doorgevoerd. Moet je voor de gein eens een liter benzine 100% duurder maken dan krijg je heel Nederland over je heen. Maar die telecom boeren komen blijkbaar overal mee weg!

  19. @wimpie01: Het was aanvankelijk al bekend dat providers de datalimieten zouden gaan aanpassen. Op het moment dat je 1 GB zag staan, had je gelijk een abonnement moeten afsluiten. Nu is het 0,5 GB. Nog steeds moet dat voldoende zijn voor een iPhone, tenzij hij van plan is om heletijd YouTube te kijken of muziek streamen. Mocht hij dat doen, laat hij het via een wifi verbinding doen.

  20. @BillSplate: natuurlijk wist ik dat de prijzen verhoogd zouden gaan worden, maar ieder telecom hanteert een andere ingangsdatum. Maar een verhoging van 100%??. Blijkbaar ben ik de enige die dit absurd vind?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.