Hang een iPhone of iPad in je kerstboom

Een iPhone of iPad als kerstversiering: op de knutselsite Etsy wordt het aangeboden. Je kunt de iPhones in de kerstboom hangen, nadat je ze eerst op fotopapier hebt geprint en op karton geplakt.

iPhone-iPad-kerstversieringHet is de ultieme vorm van geektechkapitalisme: een kerstboom gevuld met iPads en iPhones. Op de knutselsite Etsy zijn de hiernaast getoonde ‘kerstballen’ in de vorm van iPhones en iPads te koop. Ze zijn handgemaakt en kosten $3 per stuk. Maar je kunt ze ook net zo goed zelf maken: de kerstversieringen zijn geprint op fotopapier en daarna op gecoat karton geplakt. Koop je de versie van Etsy, dan krijg je de items geleverd in een cadeaudoosje.

Met de meegeleverde haak kun je de iDevices in de kerstboom hangen, maar je kunt ze ook op de koelkast plakken, want elk is voorzien van een magneetje. Mocht je interesse hebben, dan zul je vrienden of familie in de VS moeten inschakelen, want de maker van de kerstballen verstuurt niet internationaal. Reden te meer om gewoon zelf aan de slag te gaan, als je dergelijke versiering wilt hebben.

Meer info: Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 12:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen etsy, kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.