MTV Mobile verhoogt abonnementsprijzen vanaf 12 december

MTV Mobile gaat vanaf 12 december nieuwe, duurdere abonnementen aanbieden. Deze abonnementen laten nieuwe gebruikers zelf een bundel samenstellen, maar verplichten wel dat je zowel een bel- als internetpakket afneemt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MTV MobileMTV Mobile introduceert vanaf 12 december nieuwe abonnementen voor onder andere de iPhone. In de nieuwe abonnementen biedt de telecomprovider aparte pakketten aan voor internet en bellen/sms’en, in plaats van een algemeen pakket dat alle drie bundelt. Nieuwe abonnees zijn vooral bij een goedkoop abonnement duurder uit.

Op het moment biedt MTV Mobile ‘packs’ aan, abonnementen die bellen, sms’en en internetten bundelen voor een vast bedrag per maand. Volgens de nieuwe prijsinformatie zal deze abonnementsvorm plaatsmaken voor een nieuw systeem, waarbij klanten zelf een pakket mogen samenstellen. Hoewel dit zorgt voor meer vrijheid binnen je abonnement, zijn nieuwe abonnees hierdoor over het algemeen duurder uit. Wil je MTV Mobile’s pakket met 300 belminuten, 150 sms-berichten en 1 GB aan data hebben, dan ben je daar 50 euro voor kwijt. Eerder was dit slechts €39,50. Klanten zijn verplicht om zowel een internet- als belpakket te kiezen.

De nieuwe prijzen werden ontdekt door de site Tweakers, die een tabel met prijsinformatie via een sitebezoeker heeft bemachtigd. De huidige MTV Mobile-tarieven kun je elders op onze website bekijken.

MTV Mobile is een samenwerking tussen MTV en KPN Hi. Hi’s moederbedrijf KPN verhoogde afgelopen maand nog de prijzen voor mobiele abonnementen. Hoewel de prijzen niet via een persbericht bekend zijn gemaakt, heeft KPN inmiddels al bevestigd dat ze kloppen. Op 12 december zegt MTV Mobile de nieuwe abonnementen te verkopen. Tot dan bieden ze hun huidige, goedkopere ‘packs’ nog aan.

MTV Mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 18:17
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, kpn, mtv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.