CallBar: neem de telefoon op vanuit een iOS 5-bericht (jailbreak)

CallBar is een jailbreaktweak die ervoor zorgt dat binnenkomende telefoongesprekken in een balk bovenin je scherm verschijnen.

CallBarKomt er een telefoongesprek op je iPhone binnen, dan maakt het gehele scherm plaats om je hierover te informeren. Dit kan soms handig zijn, maar zorgt vaak voor frustratie wanneer een app uit je scherm verdwijnt terwijl je bijvoorbeeld een bericht aan het schrijven bent. De jailbreaktweak CallBar verandert de manier waarop telefoongesprekken binnenkomen, zodat je gewoon kunt doorgaan met wat je aan het doen was. Wil je de telefoon opnemen, dan hoef je enkel over de bovenkant van het scherm te vegen.

Inkomende telefoongesprekken verschijnen met CallBar bovenin het scherm, op de plek waar pushberichten in iOS 5 worden getoond. Door deze banner naar links te vegen sla je het gesprek af, terwijl je hem accepteert met een veeg naar rechts. Een eenmaal opgenomen gesprek blijft plaatsvinden in de balk bovenin het scherm, waardoor je niet wordt afgeleid van je huidige bezigheden. Heb je de knoppen van de standaard telefoon-app nodig, dan hoef je tijdens een gesprek alleen maar op de balk te drukken.

In augustus schreven we voor het eerst over CallBar, maar er was toen nog geen sprake van een volledige van de jailbreaktweak. Inmiddels heeft de ontwikkelaar zijn 1.0-update uitgebracht, wat betekent dat de app nu helemaal ‘af’ is. Dit betekent niet dat er geen mogelijkheid bestaat voor toekomstige updates.

CallBar is voor $3,99 beschikbaar via de repository van BigBoss.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 14:43
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, telecom, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.