Reacties voor: Mountain Lion in vier dagen 3 miljoen keer gedownload

Apple heeft bekendgemaakt dat Mountain Lion, dat sinds woensdag voor in de Mac App Store verkrijgbaar is, xx keer is gedownload.
Michel Lusthof -

Reacties: 29 reacties

  1. Het is ook gewoon een topper, vind de IOS intergratie enorm handig meldingen en agenda punten bijna direct gesynct op je mbp.

    en dat voor maar 15 euries

  2. Ik zou alleen graag een update willen voor het wifi probleem… Heb al vele dingen geprobeerd maar zonder resultaat.. Iphone en ipad doen het nog wel op wifi, ook op windows laptop maar niet op me macbook. Had gelijk geen wifi meer sinds ik update naar mountain lion..
    En heb al op meerdere forums gezien dat er meerdere mensen last hebben van dit probleem

  3. Jaja, 60 miljoen dollar in 4 dagen. Microsoft, beat that!

    Niets tegen Microsoft, ik ben vnl. een Windows gebruiker die af en toe een virtueel uitstapje naar OSX maakt, maar of je nu 16 euro voor een download betaald of 160 voor een doosje met een DVDtje en heel veel lucht maakt nogal wat uit. Ook in verkoopcijfers en omzet dus!

    Ik zal eens kijken of de Mac Appstore ook op m’n virtuele Mac werkt, dan ga ik het ook aanschaffen (weer $20 bij die $60mln voor Apple). Vind ik wel zo eerlijk aangezien ik van plan ben ook hiermee te experimenteren. In ieder geval virtueel maar ik probeer het ook “native” werkend te krijgen.

  4. Maar waarom het nou niet mag werken op mijn Macbook3,1 blijf ik bijzonder jammer en onnodig vinden. Ik weet wel dat er geen 64bit kext is voor de X3100 (en GMA950), maar toch enorm zonde. Dus ik zit dit keer niet bij de kopers, zou het graag willen (en technisch ook echt wel kunnen), maar Apple verhinderd het zelf.

  5. Dit is toch geen nieuws omtrent de iPhone?

  6. Beetje off topic misschien, maar…..

    Ik vind ‘m traag… Hij hangt bij het van de screensaver komen..

    Ik heb geen kale installatie gedaan maar gewoon het setupprogrammaatje gedraaid.

    Iemand dezelfde ervaringen?

    ik heb een mbp late 2011

    Misschien toch schoon installeren?

  7. ja, die 60 miljoen omzet hadden ze hard nodig! 🙂

  8. Ik kan door de update m’n MacBook Air bij het vuilnis zetten. Heb het gevoel alsof ik achter een oude Windows pc. Niets werkt er meer soepel, nu eerst een clean install proberen anders maar weer lion. Meer mensen deze ervaring?

  9. Bij mij werkt alles super. Waar ik vooral blij mee ben is dat de processen mtmd en mds nu beter werken. Voorheen vraten deze twee zowat je volledige CPU resources waardoor mijn MBP late 2011 super traag werd. Daarnaast heb ik het gevoeld dat mijn SSD’s nu beter werken.

  10. Dus geen problemen (zoals in betas) dat iMessage niet goed werkt in samenwerking met je iPhone?

  11. Het draait vlot op m’n MacBook Pro 13 inch. Moet alleen nog goed op zoek naar de verschillen tov Lion..

  12. Origineel geplaatst door Alfred
    Jaja, 60 miljoen dollar in 4 dagen. Microsoft, beat that!Niets tegen Microsoft, ik ben vnl. een Windows gebruiker die af en toe een virtueel uitstapje naar OSX maakt, maar of je nu 16 euro voor een download betaald of 160 voor een doosje met een DVDtje en heel veel lucht maakt nogal wat uit. Ook in verkoopcijfers en omzet dus!Ik zal eens kijken of de Mac Appstore ook op m’n virtuele Mac werkt, dan ga ik het ook aanschaffen (weer $20 bij die $60mln voor Apple). Vind ik wel zo eerlijk aangezien ik van plan ben ook hiermee te experimenteren. In ieder geval virtueel maar ik probeer het ook “native” werkend te krijgen.

    Windows 8 werd bij de preview introductie al 1 miljoen keer in 24 uur gedistilleerd. Windows 8 komt pas in september uit.

  13. Een vreemde situatie eigenlijk iedere keer als Apple software uitbrengt zijn sommige functie’s niet mogelijk voor iets oudere hardware,terwijl we toch allemaal hetzelfde bedrag moeten betalen.
    Hierdoor krijgt iemand met een nieuw product meer waar voor zijn geld dan iemand met een iets ouder product.
    Een voorbeeld hiervan is het macbook pro beeld via wifi
    streamen naar je Apple TV.

  14. 3 Miljoen +1 van mij

    Tjing Tjing $$$$

  15. 3 miljoen keer batterij problemen ook? Wil een update heel snel. Beetje jammer steeds die mini foutjes. En het is altijd wifi of batterij lijkt het wel. Zoals ook bij de iPhone

  16. Alleen wel veel problemen met muziek programma’s zoals bijv traktor , rekordbox etc

  17. Waardeloze update. Echt het geld niet waard

  18. Wekt hier als een zonnetje op mijn iMac begin 2008. 20″ 2.4 GHz C2D.

  19. bij mij doet hij het ook goed. heb nu de mbp 2011 (nieuwe met thunderbolt) en alles werkt prima en vlot.

    enkel wanneer hij uit slaapstand komt werkt de multi-touch niet meer in sommige gevallen. echt raar maar ook een gekend probleem volgens sommige artikeltjes.
    hopen op een snelle fix ..

  20. @Stefan: Had hetzelfde probleem bij de upgrade van mijn mbp van snowleopard naar lion, liep gewoonweg niet veel te traag. Via timemachine eerst een full backup gemaakt (voor het geval dat), daarna lion install.dmg naar usb stick gekopieerd en opstarten maar (alt toets ingedrukt) nieuwe installatie en loopt prima. Ga toch eerst weer een full backup maken om daarna de lion update er overheen te installeren, ben benieuwd.

  21. Mensen zanik niet als je niet kunt upgraden en je ‘Mac bij het grofvuil kunt zetten’. Bij elke computer / tablet weet je maar nooit wat je in de toekomst er nog meer mee kunt doen dan op het moment dat je koopt. En toen was je ook tevreden met wat die toen kon. Dus waarom dan nu ineens niet meer?

  22. Hier ook maar weer is een update gedaan. Werkt redelijk vlot, geen problemen met de WiFi en batterij zit na een goeie 3 uur werken en CDtjes fikken nog altijd op 52%.

    Ik ga toch nog eens op zoek moeten gaan naar alle nieuwigheden. Weet er iemand trouwens hoe je programma’s kan toevoegen aan de notification center?

    Voor de rest vind ik het toch ook wel spijtig dat er sommige functies bewust worden weg gelaten voor oudere modellen. Op mijn MacBook Air van 2010 kan ik geen AirPlay doen, terwijl dit via andere programma’s wel mogelijk is. Waarom kan Apple dit dan niet gewoon in de update laten zitten? Nu moeten ze geld steken in iemand die die restricties aan het programmeren is, terwijl de functies gewoon zouden moeten werken…

    Allez, voor de rest… Apple, keep up the good work!

  23. Ik blijf het me afvragen: wat heeft dit met de iPhone te maken?? Het is toch ipc en niet apc (apple club)?? Of bespreken jullie straks ook Windows8, hoe vaak die verkocht is?

  24. Snow Leopard draait zonder problemen en ik heb Lion overgeslagen, maar nu ga ik waarschijnlijk wel upgraden naar Mountain Lion.
    Ik wacht wel eerst af of er problemen zijn met de software van Canon, dat was met Lion namelijk het geval.

  25. Origineel geplaatst door Rens
    Ik blijf het me afvragen: wat heeft dit met de iPhone te maken?? Het is toch ipc en niet apc (apple club)?? Of bespreken jullie straks ook Windows8, hoe vaak die verkocht is?

    Omdat met ML Alle devices nog beter syncen. Als je wat gelezen had over ML hier op ipc dat zou je weten dat dat de belangrijkste vernieuwing is. En als het je niet interesseert lees je het toch gewoon niet. Wordt zo moe van dit soort reacties. Begin lekker je eigen blog ofzo!

  26. Wacht nog altijd op de contentcode

  27. @Blank: even bellen want als ik was blijven w88 kon ik nog lang w88 je ref nr geven en klaar!!

  28. Heb de ML gedownload van de appstore, op mijn imac met Lion. Ik ondervind geen grote veranderingen behalve dat WIFI uitvalt na sluimerstand. Ik heb alles geprobeerd, ook voorgestelde oplossingen van het contactcenter Apple, alles echter tevergeefs. Ik wacht op een update van Apple terzake.

  29. @jan: Goed gezien. Belangrijke andere ontwikkelingen bij Apple doen we ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.